14 yaşında katil oldu hemde bakın ne için!

Antalya'da ortaokul öğrencisi 14 yaşındaki A.G.B. köpek kavgası yüzünden tartıştığı 56 yaşındaki hizmetli Halit Turan'ı öldürdü.

14 yaşında katil oldu hemde bakın ne için!
14 yaşında katil oldu hemde bakın ne için!
GİRİŞ 27.05.2015 16:33 GÜNCELLEME 27.05.2015 16:33
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Olay, dün akşam saat 19.30 sıralarında Muratpaşa İlçesi, Soğuksu Mahallesi, Dr. Galip Kahraman Ortaokulu'nun bahçesinde meydana geldi. Başka bir ortaokulun öğrencisi A. G. B., köpeğini gezdirmek için Dr. Galip Kahraman Ortaokulu'nun bahçesine girdi. A. G. B.'nin köpeği okulun hizmetlisi Halit Turan'ın 'Yaman' isimli köpeğine saldırdı.

Kavga eden köpekleri ayırmaya çalışan Turan ile A.G.B. arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma yumruklu kavgaya dönüştü. Olay sırasında sinirlerine hakim olamayan A.G.B, hizmetli Halit Turan'a yumruk attı. Aldığı darbe sonucunda dengesini kaybederek yere düşen Bulut, kafasını betona çarpması sonucu ağır yaralandı.


Turan, vatandaşlar tarafından çağırılan ambulansla Antalya eğitim Araştırma Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı, ancak kurtarılamadı. Turan'ın cenazesi otopsinin ardından toprağa verilmek üzere Burdur'un Bucak İlçesi'ne bağlı Yüreğir Köyü'ne götürüldü. Polis, olaydan sonra kaçan A.G.B.'yi yakalayarak gözaltına aldı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 7
  • ersin 8 yıl önce Şikayet Et
    yazik cok yazik ....
    Cevapla
  • YAZIK 8 yıl önce Şikayet Et
    YAZIKlar olsun
    Cevapla
  • sel 8 yıl önce Şikayet Et
    Çocuğu ailesi eğitir
    Cevapla
  • afyonlu 8 yıl önce Şikayet Et
    köpek gezdirme işi nedir, özellikle vahşi köpek gezdirmek, sokaklar da dolu eline köpeği alan çıkmış dışarı, incecik zincir yada ip, elinde kaçırsa çevredekilere zarar verebilecek potansiyelde, buna birinin dur demesi lazım.
    Cevapla
  • abdullah 8 yıl önce Şikayet Et
    çocuğa tablet kitap dağıtma işiyle eğitim olmaz çocuğa ahlak verilecek bunu yapmak için de öğretmeni eğiteceksin ve öğretmeni velinin eline siyasetçinin eline bakanlığın eline bırakıp çocuklara bişey deme atarım seni meslekten demeyeceksin.Anlayan anladı...
    Cevapla
  • Bilal Erdoğan 8 yıl önce Şikayet Et
    Abdullah bey, kardeşimizin söylediği gibi, çocuğa ahlakî eğitimi ailesi verir. Öğretmeni kültürel eğitimi ile ilgilenir. Bunu tablet ya da bir başka şey dağıtımıyla ilişkilendirip siyasete bağlamanız güldürdü doğrusu...
    Cevapla
  • SonDurak 8 yıl önce Şikayet Et
    Abdullah bey çocuk okula gitmeden o ahlak verilmeliydi, okula giderken de verilmeliydi ama bunu yapacak birinci derece kişi onun velisidir, öğretmeni değil. Her veli çocuğuna -insan olmayı- öğretmelidir, kendileri öğrendiyse tabii...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil
Manipülasyonun havada uçuştuğu günlerde hatırlamak ve unutmamak kadar değerli ne olabilir