Sandras suyu ihalesi 2016'da yapılacak

Muğla Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Akça: - "Sandras Suyu Projesi’nin Menteşe ilçesi ihalesi 2016 yılında yapılacak ve çeşmelerimizden sağlıklı kaynak suyu akacak"

Sandras suyu ihalesi 2016'da yapılacak
Sandras suyu ihalesi 2016'da yapılacak
GİRİŞ 27.05.2015 16:42 GÜNCELLEME 27.05.2015 16:42

Muğla Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Gültekin Akça, Sandras Suyu Projesi'nin Menteşe ilçesi ihalesinin gelecek yıl yapılacağını bildirdi.

Akça, gazetecilere yaptığı açıklamada, Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından Muğla’nın Menteşe, Ula ve Yatağan ilçelerini kapsayan Sandras Suyu Projesi’nde önemli çalışmalar yürütüldüğünü söyledi.

Projeyle ilgili geçtiğimiz günlerde Muğla’yı ziyaret eden Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile görüşme fırsatı bulduklarını anlatan Akça, "Öncelikli olarak Menteşe ilçesini kapsayan proje ele alındı. Bu kapsamda Muğla Belediyesiyle 26 Mart 2014 tarihinde bir protokol yapıldı. Projenin tamamı hayata geçtiğinde Menteşe, Yatağan ve Ula ilçe merkezleri ile Ula’nın grup köyleri Sandras suyuna kavuşacak. Böylece bu ilçelerin uzun vadeli içme suyu sorunları çözülmüş olacak" dedi.

Muğla'nın çeşmelerden sağlıklı kaynak suyunun akacağına işaret eden Akça, "Yaptığımız görüşmelerde Sandras Suyu Projesi’nin Menteşe ilçesi ihalesi 2016 yılında yapılacak ve çeşmelerimizden sağlıklı kaynak suyu akacak. AK Parti olarak halkımıza hizmet noktasında bugüne kadar hiçbir zaman siyasi ayrımcılık yapmadık. Nereye ne hizmet gerekiyorsa ulaştırdık. Bu proje hayata geçtiğinde, vatandaşlarımız sağlıklı ve doğal içme suyu içecekler" diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
İstanbul Valiliği duyurdu! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 96 vatandaş tahliye edildi