Taşova ilçesinde toplu açılış töreni düzenlendi

Taşova ilçesinde, toplum sağlığı merkezi, bazı hizmet binaları ve parkların da arasında bulunduğu yatırımların toplu açılışı yapıldı.

Taşova ilçesinde toplu açılış töreni düzenlendi
Taşova ilçesinde toplu açılış töreni düzenlendi
GİRİŞ 27.05.2015 18:13 GÜNCELLEME 27.05.2015 18:13

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, açılışta yaptığı konuşmada, Taşovalılarla çok özel bir gün yaşadıklarını, Taşova halkının yaşam standardını, hayat kalitesini yükseltecek hizmetlerin açılışlarını gerçekleştirdiklerini söyledi.

Hükümetin son yıllarda ulusal, bölgesel ve kırsal düzeyde vatandaşlarına sunacağı hizmetleri en iyi şekilde planlayarak bütün insanlara ulaştırmaya çalıştığını vurgulayan Çomaktekin, "Devletin bu yatırım planlarına baktığınızda, kamu kaynaklarını hakkaniyete uygun bir şekilde bütün vatandaşlarına ulaştırmaya çalışıyor. Bunun göstergesi olarak da kırsal alanda yatırımların ne kadar arttığını görüyoruz. Doğrudan doğruya bütün insanlarımıza bu yatırımların nasıl yansıdığını artık yaptığımız açılışlarla da görmekteyiz" dedi.

Çomaktekin, açılışı yapılacak tesislerin Taşovalılara hayırlı olmasını diledi.

Açılış törenine AK Parti Amasya Milletvekili Naci Bostancı, AK Parti Amasya Milletvekili adayı Sait Yüce, Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Taşova Kaymakamı Kudret Kurnaz, ve Taşova Belediye Başkanı Bayram Öztürk ve vatandaşlar katıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fransa'dan sürpriz 'Gazze' hamlesi! 48 saat içinde...
TUSAŞ Genel Müdürü Kotil: KAAN 2028'de yerli motorla uçmazsa başımız belaya girer