Yol kapandı! 25 kilometre araç trafiği oluştu

İstanbul-Ankara TEM otoyolu Orhanlı gişeler mevkiinde devrilen TIR trafiği felç etti. Otobanda yaklaşık 25 kilometrelik araç kuyruğu oluştu.

Yol kapandı! 25 kilometre araç trafiği oluştu
Yol kapandı! 25 kilometre araç trafiği oluştu
GİRİŞ 27.05.2015 18:31 GÜNCELLEME 27.05.2015 18:34
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İstanbul-Ankara otoyolunda 34 JH 8112 plakalı TIR’ın sürücüsü Orhanlı gişeler mevkiinde direksiyon hakimiyetini kaybederek refüje çarptı. Kaza ile birlikte TIR yan yattı. Kazada yaralanan olmazken TIR, olay yerine çağırılan itfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saatlik çalışmasının ardından otoyoldan kaldırıldı. Bu sürede kapalı kalan yol nedeniyle otobanda yaklaşık 25 kilometrelik trafik oluştu.
 
TIR’ın kaldırılmasının ardından trafik normale dönerken sürücü Halil İbrahim Demircan, “Önümdeki bir araçtan kaçarken yan refüje çıktım. Direksiyonu toparlayamayınca araç yan yattı. Allah’a şükür yaralı yok” dedi.
 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 6
  • mert 8 yıl önce Şikayet Et
    gişelerden geçerken Yolcu otobüsleri ve Tirlar yarış arabasi gibi son gazla geçiyorlar. Derdiniz ne sizin kardeşim? Sen kendini öldürmek istiyorsan git intihar et ama baskalarinin malina, canina zarar vermeye hakkiniz yok! Ehliyet kurslari güya zorlaştirildi falan filan. Ya peki hali hazirda ehliyeti olup hic kural ve levha tanimayan şoförler ne olucak? Bunlar birer canli bomba yollarda
    Cevapla
  • semih 8 yıl önce Şikayet Et
    tırlar ve kamyon şöförleri Hız limitlerini aşıyorlar sonrada arabadan kaçıyormuş yalan hepsi trafik canavarı denetimler artırılsın
    Cevapla
  • aksaraylı 8 yıl önce Şikayet Et
    otobana yanıcı madde taşıyan tankerler girmesin.saatte 80 km hızdan az giden otomobillere ceza kesilsin.otoban acemi sürücü eğitim alanı değil.
    Cevapla
  • kemal turhan 8 yıl önce Şikayet Et
    Sağ seritte 50 km hızla gitmen gerekirken 100 ile gidersen refüje de cıkarsın sabiha gökcene de
    Cevapla
  • avcı 8 yıl önce Şikayet Et
    Trafik rezaletttt
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'deki para kulesi skandalında maskeleri düşürecek çağrı: Eğer Kaftancıoğlu konuşursa...
Yerel seçim; Panorama; Son durum