AK Parti'den masadan kalkanlara çok sert klip

AK Parti'den anayasa yapım sürecinde masadan kalkan muhalefet partilerine kliple çok sert tepki geldi.

GİRİŞ 27.05.2015 22:01 GÜNCELLEME 27.05.2015 22:36
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

AK Parti'den anayasa yapım sürecinde masadan kalkan muhalefet partilerine kliple çok sert tepki geldi. Hazırlanan klipte muhalefet liderlerinin kendi menfaatleri için masadan kalktıkları vurgulandı.

Ayrıca açılan kararsizkalanlar.com web sitesiyle Anayasa Komisyonu'nda uzlaşılan 60 maddenin neden yasalaşmadığını, muhalefet partilerinin süreçte ne gibi engeller çıkardığını dip notlarla anlatıldı. 

İlk toplantısını 19 Ekim 2011'de yapan ve iki yıldan fazla süre çalışmalarını sürdüren Anayasa Komisyonu 60 madde üzerinde uzlaşılmasına rağmen yeni bir anayasa yapamadan dağılmak zorunda kalmıştı.

Üzerinde uzlaşılan 60 maddenin tam metninin de yer aldığı siteye sosyal medyada #60maddecom hashtagi ile bir anda destek yağmaya başladı.

İşte hazırlanan o video;

YORUMLAR 3
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    çok süper olmuş helal olsun
    Cevapla
  • Türkgücü 8 yıl önce Şikayet Et
    10 numara klip olmus! Helal!
    Cevapla
  • asabi adam 8 yıl önce Şikayet Et
    koaslisyon istemiyorum.eski türkiyeyi istemiyorum. rahat ve sükunet içerisindeysek, özgürlükler genişlediyse ak parti sayesindedir. allah razı olsun. oy verdim, hakkıyla hizmet veriyorlar. ak parti gene gelmeli. yeni türkiyenin yapı taşlarını bitirmeliler. gerisi boş.arkadaşlar partizanlığı bırakın, hepimiz kazanalım, türkiye kazansın.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail İran'a saldırdı! Türkiye'den son dakika açıklaması
Dünyanın gözü bu görüşmede! Heniyye Türkiye'ye geliyor