İzmir'de taksici gasbı iddiası

Konak ilçesinde bir taksici, 2 kişi tarafından bıçakla gasbedildiğini iddia etti

İzmir'de taksici gasbı iddiası
İzmir'de taksici gasbı iddiası
GİRİŞ 28.05.2015 07:36 GÜNCELLEME 28.05.2015 07:36

Konak ilçesinde bir taksi şoförü, 2 kişi tarafından gasbedildiğini ileri sürdü.

Alınan bilgiye göre, Basmane semtinde Uğur Kutluk (34) idaresindeki 35 T 6667 plakalı taksiye binen iki kişi, Tepecik semtinde bulunan Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi'ne gidecekleri söyledi. Müşteri gibi davranan şüpheliler, araç hastaneye geldiği sırada Kultuk'un boğazına bıçak dayayıp Kuruçay Mahallesi'ne girmesini ve üzerindeki paraları vermesini söyledi.

Mahalleye giren Kultuk, ani bir manevrayla şüphelinin eline vurup kapıyı açarak araçtan atladı. Kultuk'un durumu polise bildirmesi üzerine bölgede devriye görevi yapan Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, 2 şüpheliyi kısa sürede yakaladı.

Kultuk tarafından teşhis edilen isimleri açıklanmayan yaşları küçük iki şüpheli, Gasp Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi. Olay yeri inceleme ekipleri taksi üzerinde parmak izi çalışması yaptı.

Taksiciliğe bir ay önce başladığını belirten Uğur Kultuk, '' Mahalleye gir dediklerinde zaten şüphelendim. Birisi boğazıma diğeri de karnıma bıçak dayadı. Paramı istedi. Param yok dedim, beni tehdit ettiler. Karşıdan bir araç geliyordu. Bu sırada vurup araçtan kendimi attım. Ben kaçtıktan sonra aracımı ve içindeki cüzdanımı kurcalamışlar ve 100 liramı almışlar. Umarım bir daha kimsenin başına böyle bir olay gelmez'' dedi.

Kultuk, panik butonuna bastığını ama çalışıp çalışmadığını bilmediğini sözlerine ekledi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
AK Parti ve MHP'li vekillerden AKPM'de dünyaya insanlık dersi
Dili boğazına kaçan müşterisini böyle kurtardı...