Genel seçime doğru

AK Parti Kırklareli İl Başkanlığı'nca milletvekili seçimleri için yapılan çalışmalar hakkında, bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Genel seçime doğru
Genel seçime doğru
GİRİŞ 28.05.2015 14:30 GÜNCELLEME 28.05.2015 14:30

AK Parti Seçim Koordinatörü Bahaddin Özbuğutu, bir otelin konferans salonunda düzenlenen toplantıda, seçim çalışmaları kapsamında yapılan faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Özbuğutu, parti olarak milletvekili seçimlerinde büyük başarılara imza atacaklarına inandıklarını söyledi.

Seçim çalışmaları kapsamında milletvekili adayları Hamdi Irmak, Volkan Göç ve Aytaç Aksoy ile birlikte, Kırklareli'nde ilçe, belde ve köylerde vatandaşları ziyaret ettiklerini belirten Özbuğutu, gidilmedik yer, çalınmadık kapı ve sıkılmadık el bırakmayacaklarını ifade etti.

Çalışmalarını AK Parti'ye yakışır şekilde sürdürdüklerini vurgulayan Özbuğutu, sessiz, sükuneti sağlayarak, birlik ve beraberlik içerisinde teşkilat olarak çalışmalarda bulunduklarını kaydetti.

Kırklareli'nde bazı belediye başkanlarının AK Parti'ye katılımının olacağını ileri süren Özbuğutu, 4 Haziran Perşembe günü Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Lüleburgaz ilçesinde düzenlenecek mitinginde rozet takma töreni yapılacağını sözlerine ekledi.

Özbuğutu, seçimlerin ülkeye ve millete hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış
Bayraktar TB3'ten bir büyük başarı daha