Genel seçime doğru

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Memur-Sen Rize İl Başkanlığı'nı ziyaret etti

Genel seçime doğru
Genel seçime doğru
GİRİŞ 28.05.2015 14:37 GÜNCELLEME 28.05.2015 14:37

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Memur-Sen Rize İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Memur-Sen İl Başkanlığında gerçekleşen ziyarete, Memur-Sen Rize İl Başkanı Resul Usta, Sağlık-Sen Şube Başkanı İsmail Yılmaz, Eğitim Bir-Sen 1 Nolu Şube Başkanı Seyfettin Afacanlar ile diğer hizmet kolu başkanları ve sendika üyeleri de katıldı.

Karal, 7 Haziran genel seçimlerine dikkati çekerek, "Biz bugünlere kolay gelmedik. Kazanımlarımızı taçlandırmak ve yatırımlarımızın devamını sağlamak ve ülkemizin yeni Türkiye yolunda daha emin adımlarla ilerlemesi için bu seçim çok önemlidir. Bunun için de sivil toplum kuruluşlarının desteğine ihtiyacımız var" dedi.

Dünyada ve Türkiye'de mazlumların sesi olan Rizeli lider Recep Tayyip Erdoğan'a sonuna kadar destek olmanın boyunlarının borcu olduğunu dile getiren Karal, "Çünkü ona hem dünyanın hem de ülkemizin ihtiyacı var. Tüm dünyaya hakkı ve adaleti anlatan Cumhurbaşkanımızın doğduğu memleketin ilimizin olması bizlere sorumluluklar ve görevler yüklüyor. Bu bilinçle var gücümüzle ülkemizin geleceği için çalışmamız gerekiyor" diye konuştu.

Memur-Sen İl Başkanı Usta ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Gerek üyelerimizin ekonomik ve sosyal hakları gerekse ülkemizin menfaatlerini korumak için çalışmalar yürütüyoruz. Bu doğrultuda bizler de sivil toplum kuruluşları olarak ülkemizin menfaatleri doğrultusunda yapılacak tüm çalışmaların destekçisi ve takipçisi olacağız" dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan çocuklarla bir araya geldi