Çerkezköy Belediyesi'nin çalışmaları

Çerkezköy Belediye Başkanı Akay: - "Veliköy Mahallesi'nde yapımına başlanan parkların kısa süre içerisinde tamamlanarak hizmete açılmasını hedefliyoruz"

Çerkezköy Belediyesi'nin çalışmaları
Çerkezköy Belediyesi'nin çalışmaları
GİRİŞ 28.05.2015 14:42 GÜNCELLEME 28.05.2015 14:42

Ccedil;erkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Veliköy Mahallesi'nde yapımına başlanan parkların kısa süre içerisinde tamamlanarak hizmete açılmasını hedeflediklerini bildirdi.

Akay, yaptığı açıklamada, Veliköy Mahallesi'ndeki Selimiye ve Kazım Karabekir Caddeleri üzerinde iki adet park yapımına başladıklarını söyledi.

Yapılacak olan parkların halka hizmet ederek ilçedeki görünümü estetik anlamda da güzelleştireceğini belirten Akay, parklarda ayrıca çocuklar için oyun guruplarının da bulunacağını ifade etti.

Akay, Selimiye Caddesi'ndeki parkın toplam bin 600 metrekarelik bir alana, Kazım Karabekir Caddesi'ndeki parkın ise bin 700 metrekarelik bir alana sahip olacağını belirterek, "Yapımı devam eden iki park çalışması ile bu bölgelerdeki önemli bir eksikliği tamamlayacağız. Hem çocuklarımıza oyun alanı, hem yetişkinlere spor yapabilecekleri ve dinlenip, sohbet edebilecekleri, vakit geçirebilecekleri bir alan kazandırmış olacağız. Veliköy Mahallesi'nde yapımına başlanan parkların kısa süre içerisinde tamamlanarak hizmete açılmasını hedefliyoruz" dedi.

Veliköy'de bulunan diğer park ve yeşil alanların da bakımını yaptıklarını ifade eden Başkan Akay, daha sonra Vatan Caddesi’nde bulunan orta refüj ve Veliköy Halkevi önünü de yeşillendirerek, çiçek ekim çalışmalarını başlatacaklarını kaydetti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İstanbul Valiliği duyurdu! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 96 vatandaş tahliye edildi
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı