Genel seçime doğru

AK Parti Malatya milletvekili adayı Taha Özhan, Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrikaları gezi

Genel seçime doğru
Genel seçime doğru
GİRİŞ 28.05.2015 14:42 GÜNCELLEME 28.05.2015 14:42

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Taha Özhan, genel seçim çalışmaları kapsamında, vatandaşlarla bir araya geldi, Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrikaları gezdi.

AK Parti Malatya İl Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Özhan, Saray Mahallesi ve Emekliler Parkı çevresinde vatandaşlarla görüştü. Ardından 2. Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrikaları gezen Özhan, “Biz insanlarımız alınlarının teriyle bile para kazanamadığı dönemleri yaşadık. Ülkeyi bitirdiler, ortada sermaye de yoktu, ortaya konulabilecek bir hizmet de. Bir de insanlarımızın kimliğiyle, diliyle, diniyle alay ettiler” ifadelerini kullandı

Türkiye'nin 13 yılda büyük aşamalar kaydettiğini vurgulayan Özhan, "Ama hala büyük sıkıntılar var. Şimdi koalisyon istiyorlar. Amaçları ülkeyi felakete sürüklemek. AK Parti’nin alternatifi ne CHP ne MHP ne de HDP’dir. Bizim alternatifimiz 3 şey, birincisi kriz, ikinci koalisyon, üçüncüsü de kaos. Diğer partilerin bunların dışında getirebileceği hiçbir şey yok” diye konuştu.

7 Haziran seçiminin sadece Türkiye’nin seçimi olmadığını belirten Özhan, “Bu seçim ümmetin seçimi. 7 Haziran seçimi Ümmet-i Muhammed’i ilgilendiriyor. Özellikle son 7-8 yılda ümmetin nefes alabildiği, destek gördüğü ve sığınabildiği tek yer Türkiye’dir. Seçim akşamını, bizden daha büyük bir heyecanla yürekleri titreyerek Gazze izleyecek. Kahire, Myanmar, Somali izleyecek" değerlendirmesinde bulundu.

25 yıldan sonra ilk defa bir uçağın Somali’ye indiğine işaret eden Özhan,"'Recep Tayyip Erdoğan’ diye bir isim gitti açlıktan ölenlerin arasına. Oraya gittik ve 2 milyara liraya yakın yardım yaptık. Herkesin karnını doyurmamız zaten söz konusu değil. Ancak oradaki insanlara bir umut doğdu. Somaliler, ‘Bir yerden başlayabiliriz’ dediler. Bütün ümmetin gözü bu seçimde" dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...