Hakimden duruşmada şok sözler!

Eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün, vatandaşa yumruk attığı, davanın duruşmasında hakimle ilginç bir diyalog yaşandı.

Hakimden duruşmada şok sözler!
Hakimden duruşmada şok sözler!
GİRİŞ 28.05.2015 14:54 GÜNCELLEME 29.05.2015 07:51
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Hakim Ali Belen, Sarıgül'e hitaben "İnşallah bu davada Sayın Başkan kazanırsınız da bu davada başka bir... Seçimde şansınız nasıl? Umutlu musunuz, kazanır mısınız?" diye sordu.

Eski Şişli Belediye Başkanı ve CHP İstanbul milletvekili adayı Mustafa Sarıgül'ün, Feshane'de katıldığı etkinlikte Mustafa Suver isimli vatandaşa yumruk attığı, Suver'in de Sarıgül'e hakaret ettiği iddiasına ilişkin davaya devam edildi.

"BURADA BULUNMAKTAN SON DERECE ÜZGÜNÜM"

Savunma yapan Sarıgül, burada bulunmaktan son derece üzgün olduğunu belirterek, "İçeriye girdiğimizde (Feshane), o kalabalıkta sadece bu kardeşimizle (Mustafa Suver) itişmekten başka bir şey olmadı. Feshane kalabalıktı. Ben bütün yurttaşların haklarını savunuyorum. Niye kardeşime öyle bir şey yapayım?" diye konuştu.

Hakim Belen'in "Suver'in küfür ettiğini duydunuz mu?" sorusunu Sarıgül, "Çok kalabalıktı, küfür falan duyulacak bir ortam değildi. Zaten ayrıca bizi onore edecek şeyler söyledi" diye yanıtladı.

Şikayetinin sürüp sürmediği sorusu üzerine Sarıgül, "Şikayetlerimiz karşılıklı sürmektedir" dedi.

"İNŞALLAH SARIGÜL KAZANIR DA..."

Hakim Ali Belen, davaya ilişkin ara kararını açıklarken, Sarıgül'e hitaben "İnşallah bu davada Sayın Başkan kazanırsınız da bu davada başka bir... Seçimde şansınız nasıl? Umutlu musunuz, kazanır mısınız?" diye sordu.

Sarıgül, "Demokrasi, inşallah. Kazanırsak da dokunulmazlık istemiyoruz" dedi. Ali Belen'in "Ciddi misiniz?" sorusuna Sarıgül, "Kesinlikle" karşılığını verdi. Hakim Belen Sarıgül'e, seçimde başarılı olması dileğinde bulundu.

Taraf avukatlarına dinletilmesini istedikleri tanıkların hazır edilmesi için süre veren Belen, duruşmayı 7 Ekim'e erteledi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 30
  • hasan ozmen 8 yıl önce Şikayet Et
    sızce mantıklımı etıkmı bu sayın adalet dagıtacak olanın konusmaları?memlekette tuz kokmus !
    Cevapla
  • ASIL 8 yıl önce Şikayet Et
    Adalet Mülkün Temeli' midir.!? Hakimlerin Taraf olmamasi gerekmezmi.?
    Cevapla
  • sukurler olsun 8 yıl önce Şikayet Et
    Defol ulan luzumsuz adam gir omur boyu hapise de senin artik adini duymayalim
    Cevapla
  • müco 8 yıl önce Şikayet Et
    hakimler hakimliğini yapmıyorsa vatandaş nasıl vatandaşlığını yapacak. sarı gül de kim bir satılmış haininde biri o bu üleye zarar veriyorlar allah bu gibi kösteklerden korusun allah ona bir daha başkanlığı göstermesin hakim denilen o şarlatanada akıl fikir versin çünkü bu milletin parasınla görevini yapmıyo
    Cevapla
  • fatih 8 yıl önce Şikayet Et
    muhtemelen paralel hakim HSYK Nerede
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hazar Denizi'nde güvenliği sağlamak için Türkiye ile temasa geçtiler!
AB'den çok sert seçim açıklaması: Sonuçlarına katlanacaklar