Genel seçimlere doğru

AK Parti Ünye İlçe Başkalığı Fevzi Çakmak Mahallesi’nde miting düzenledi.

Genel seçimlere doğru
Genel seçimlere doğru
GİRİŞ 28.05.2015 15:00 GÜNCELLEME 28.05.2015 15:00

AK Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün, 7 Haziran seçimlerinin yeni Türkiye’nin kuruluşu için bir dönüm noktası olduğunu, 7 Haziran’da yeni Türkiye’nin temellerinin atılacağını söyledi.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, “28 Mart 2014 tarihinde Fevzi Çakmak Mahallesi'nde nasıl bir coşku varsa bu coşku bugün artarak devam etmiş. O tarihte Fevzi Çakmak Mahallesi halkına mahallede bulunan Belediye Destek Hizmetlerini kaldırıp, mahalle halkının isteğine uygun park haline getireceğiz demiştik. Burayla ilgili projemizi hazırladık. Bu zamana kadar siyasiler seçim döneminde gelmişler, söz vermişler ve gitmişler. Ama gördüğünüz gibi biz öyle yapmadık" diyerek verdikleri sözleri tuttuklarını söyledi.

Mitingde Ünyeli seçmene seslenen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ise şunları kaydetti:

“7 Haziran Genel Seçimleri miting mevsimini Fevzi Çakmak Mahallesinden başlatmanın onurunu, heyecanını, şerefini bize yaşattınız. Ünye bizim için farklı bir ilçedir, Fevzi Çakmak Mahallemiz de bize farkını her zaman hissettiren bir mahalledir. 30 Mart seçimlerinde Ordu'da 20’de 20 yapmak suretiyle tarih yazdık, Başbakanımızı, Cumhurbaşkanımızı mahcup etmedik. 30 Mart Yerel Seçimleri denildiğinde ilk akla gelen yer Ordu oldu. 30 Mart seçimlerinde Fevzi Çakmak Mahallesi'nde miting yaparken 20’de 20 yapacağız demiştik, sizler de inandınız ve yaptık. Şimdi de diyoruz ki 20’de 20 yapacağımıza inanmış ve bunu başarmışsak, 7 Haziran seçimlerindeki 5’te 5’imiz hayırlı olsun."

Kumru

AK Parti Ordu Milletvekili ve Milletvekili adayı İhsan Şener ise Kumru'da esnafları ve vatandaşları ziyaret etti.

Şener'e ziyaretlerinde Kumru Belediye Başkanı Günan Murat Hatipoğlu ve ilçe Başkanı Murat Yaylak eşlik etti.

Milletin istikrarın sürmesini istediğini söyleyen Şener, "Milletimiz, siyasi ve ekonomik istikrarın sürmesi için AK Parti'nin iktidar olması gerektiğini biliyor. Türkiye'de bu istikrardan rahatsız olanlar da var. Hep krizlerden, zıtlaşmalardan, kutuplaşmalardan beslenmiş siyasi partilerimiz var. Bunlar bu gidişattan memnun değiller. CHP, HDP, MHP ve Pensilvanya ekibi istikrarı yıkmak için birleştiler. Ama milletimiz her şeyin farkında. Bu dörtlüye muhteşem bir ders verecek. Milletimiz onları 11. defa hüsrana uğratacak. AK Parti uluslararası şirketlerin, istihbarat örgütlerinin güdümünde bir parti değildir. AK Parti milletin kendisidir” dedi.

"Hayali vaatler vererek onun altında kalmayacağız" diyen Şener, şöyle konuştu:

"Biz neyi vaat ettiysek onu yapacağız. Kumru'ya hastane vaat ettik yapılıyor. İmam hatip lisesinin teknik çalışmaları son aşamasına geldi, inşallah onun yapımına da başlanacak. Kumru-Korgan-Niksar yolunda çalışmalar sürüyor. Sanatsal yapıların yapımı sürüyor. Bu yolu bitireceğiz. Zayıf müteahhitler nedeniyle sıkıntı yaşadık. Fatsa Devlet Hastanesi bitirilme programından önce tamamlanacak. Kumru-Korgan-Niksar yolunda şu an iyi bir ekip var. Gölköy, İslamdağ yolu, Kumru-Korgan-Niksar Yolu’nun ödenekleri hazır. Müteahhitlerle görüşüldü, bitirilecek."

Şener, vatandaşlarla ve esnaflarla sohbet ederek isteklerini de dinledi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…