Genel seçim çalışmaları

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili adayı İlker Çitil, Türkiye'deki istikrarın devamı için Afşin halkının tercihinin AK Parti'den yana olduğunu söyledi.

Genel seçim çalışmaları
Genel seçim çalışmaları
GİRİŞ 28.05.2015 17:06 GÜNCELLEME 28.05.2015 17:06

Çitil, seçim çalışmaları kapsamında, Afşin Belediye Başkanı Fatih Güven, AK Parti İlçe Başkanı Şeref Kırbıyık ve yönetim kurulu üyeleriyle Afşin ilçesinde Atatürk Caddesi'ndeki esnafları ziyaret etti.

Çitil, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, Afşin'de seçim çalışmalarına aralıksız olarak devam ettiğini söyledi.

Afşin'de birlik ve beraberlik içerisinde AK Parti'nin başarısı, Türkiye'nin istikrarı için yoğun bir şekilde seçim çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren Çitil, Türkiye'de istikrarın devamı için Afşin halkının tercihinin AK Parti'den yana olduğunu, bunu gezilerinde gözlemlediğini kaydetti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kahramanmaraş ziyaretini de değerlendiren Çitil, bu ziyarete Afşin'den de yoğun katılım olduğunu belirtti.

Mahşeri bir kalabalıkla Kahramanmaraş'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı karşıladıklarını dile getiren Çitil, şunları kaydetti:

"Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Afşinlilere selamlarını iletti. Ziyaret ettiğimiz vatandaşlarımıza Cumhurbaşkanımızın selamını iletiyorum. Cumhurbaşkanımız, Kahramanmaraş'a kazandırılan 1 milyar 658 milyonluk 69 eserin toplu açılışını gerçekleştirdi. Ulaştırma Bakanlığının 588 trilyon yatırımla Kahramanmaraş-Göksun 6. Bölge Hudut Yolu tamamlandı. Artık Kahramanmaraş'a giden yolumuz kısaldı. Afşin, Elbistan ve Göksun gibi kuzey ilçelerimizin il merkezine ulaşımı kolaylaşmış oldu. Bu hizmetlerin kazandırılmasında emekleri bulunan herkese teşekkür ediyorum."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı