Muğla Valisi Çiçek'ten başarılı öğrencilere malzeme desteği

Muğla Valisi Amir Çiçek, Yatağan ilçesinde çeşitli spor dallarında başarı kazanan öğrencilerin okullarına spor malzemesi verdi.

Muğla Valisi Çiçek'ten başarılı öğrencilere malzeme desteği
Muğla Valisi Çiçek'ten başarılı öğrencilere malzeme desteği
GİRİŞ 28.05.2015 18:29 GÜNCELLEME 28.05.2015 18:29

Çiçek, 5-7 Mart tarihlerinde Bursa'da yapılan Okçuluk Minikler Türkiye Şampiyonası'nda takım halinde birincilik kazanan Muğlaspor Okçuluk Takımı sporcularını ve 3-7 Haziran 2014 tarihlerinde Zonguldak’ta yapılan Yıldız Erkekler Türkiye Hokey Şampiyonası’nda Türkiye şampiyonu olan Bozüyük Ayser Kazım Eren Ortaokulu öğrencilerini ziyaret etti. Başarılı sporcuları kutlayan Çiçek, her iki okula da spor malzemesi desteğinde bulundu.

Öğrencileri başarılarından dolayı kutlayan Çiçek, Muğla'ya haklı bir gurur yaşattıklarını söyledi. Alınan derecenin önemli olduğunu belirten Çiçek, "Sizlerle birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum. Sizlerin içinden yetişen ve Türkiye’nin çeşitli yerlerinde okçulukta başarılı olmuş ve madalya almış olan ağabeyleriniz ve ablalarınız var. Onları kutlamak için geldim" dedi.

Okçuluk takımı antrenörü Ejder Sözen'den bilgi alan Çiçek, sporcuları kutlayarak bundan sonraki şampiyonalarda daha büyük başarılara imza atmalarını istedi.

Daha sonra okçuluk takımının antrenmanlarını yaptığı Bencik Halk Sağlığı Merkezi’ni ziyaret eden Çiçek, sporcuların ok gösterisinin ardından antrenör Sözen’in yardımıyla atış gerçekleştirdi.

Beraberindeki heyetle Bozüyük Ayser Kazım Eren Ortaokulu’nu da ziyaret eden Çiçek, hokey takımı öğrencilerini katıldıkları şampiyonalarda elde ettikleri başarılardan dolayı kutladı.

Bozüyüklüler ve okul yönetiminden hokey takımına sahip çıkmasını isteyen Çiçek, sporcuların Bozüyük’ü en iyi şekilde Türkiye’ye tanıttığını kaydetti.

Öğrencilere hitap eden Çiçek, şöyle konuştu:

"Her şey bilgiyle olmuyor. Spor da yapacaksınız. Okulunuz veya mahallenizin spor sahaları varsa orada spor yapacaksınız. Okulunuzdaki ağabeyleriniz ve ablalarınız bir başarı elde etti. Hala başarılarına devam ediyorlar. Nereye gitseler madalyayla dönüyorlar. Bizi gururlandırıyorlar."

Çiçek, konuşmaların ardından başarılı sporcuları kutlayarak, okula spor malzemesi verdi.

Çiçek'e ziyaretinde Yatağan Kaymakamı Gökay Özkan, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Halil Çelik, Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık, İl Kültür ve Turizm Müdürü Veli Çelik, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Nihat Ekinciler, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ramazan Saruhan eşlik etti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Seçime 2 gün kala Milli Görüş Platformu'ndan 'İslambol' çağrısı: Bütün ümmet sevinecek
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi