KADEM Malatya Temsilciliğinin tanıtım yemeği

Başbakan Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu: -"Derneğin kadın hakları konusunda toplumda her probleme, her ihtiyaca cevap verecek faaliyet yapacağına inanıyorum"

KADEM Malatya Temsilciliğinin tanıtım yemeği
KADEM Malatya Temsilciliğinin tanıtım yemeği
GİRİŞ 29.05.2015 00:38 GÜNCELLEME 29.05.2015 00:38

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu, Kadın ve Demokrasi Derneğinin (KADEM), kadın hakları konusunda toplumda her probleme, her ihtiyaca cevap verecek faaliyet yapacağına inandığını söyledi.

KADEM Malatya İl Temsilciliği tanıtım yemeğinde konuşan Sare Davutoğlu, derneğin Malatya Temsilcisi Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut'u ve yönetim kurulu üyelerini tebrik etti.

Davutoğlu, temsilciliğin güzel çalışmalara imza atacağını belirtti. Kadınların el attığı işlerden çok verimli neticeler alındığına dikkati çeken Davutoğlu, "Derneğin kadın hakları konusunda toplumda her probleme, her ihtiyaca cevap verecek faaliyet yapacağına inanıyorum. Hepinizi gönülden tebrik ediyorum" dedi.

KADEM Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan da 5 ilde temsilcilik açtıklarını belirterek, "Şimdi altıncı il olarak Malatya'da temsilciliğimizi açtık. Çalışmalarımızın burada da güzel bir şekilde devam edeceğini umuyorum. Malatya'nın KADEM'e ayrı bir renk katacağını, KADEM'in de Malatya'ya güzel bir renk katacağını umuyorum. Ortak paydalarımız çok büyük. Hepimiz kadın olanaklarının iyileştirilmesi için, kadınlarının mağduriyetlerinin giderilmesi için, kadınların temsilinin arttırılması için çalışıyoruz" diye konuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık da katılımları dolayısıyla Sare Davutoğlu ve Sümeyye Erdoğan'a teşekkür etti.

KADEM Malatya İl Temsilcisi Karabulut, Davutoğlu'na, KADEM Yönetim Kurulu Başkanı Yrd. Doç. Dr. Sare Aydın Yılmaz ve Sümeyye Erdoğan'a kayısı takdim etti.

Yemeğe Malatya Valisi Süleyman Kamçı'nın eşi Ayşe Kamçı, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın eşi Fatma Zehra Çakır ve çok sayıda davetli katıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fransa'dan sürpriz 'Gazze' hamlesi! 48 saat içinde...
Trabzonspor'dan Fenerbahçeli oyunculara: Biz sizi futbolcu sanıyorduk