Bunu yapan yandı! 10 yıl hapis cezası var

Davutpaşa'da başkasının indirimli İETT kartını kullanan ve güvenlik görevlisiyle tartışan 3 kişinin yargılanmasına devam edildi.

Bunu yapan yandı! 10 yıl hapis cezası var
Bunu yapan yandı! 10 yıl hapis cezası var
GİRİŞ 29.05.2015 04:36 GÜNCELLEME 29.05.2015 05:19
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Gönül K, olay günü ablaları ile metroya binmek üzere oldukları sırada mimarlık fakültesinde öğrenci olan ablası Rukiye K'nın yanlışlıkla ağabeyinin nişanlısına ait İETT kartını kullandığını anlattı.

Kendisinin öğretmen olduğunu söyleyen Gönül K, ''Bir diğer kardeşim Güneş de harita mühendisidir. Üçümüz de indirimli kartları kullanma hakkına sahibiz. Yengemin indirimli kartını kullanmaya zaten ihtiyacımız yok. O an panik halinde o kartın kullanılmış olması bilerek yapılmış bir davranış değil'' dedi.

İddianamede, Rukiye K. hakkında 2 yıl 6 aydan 10 yıla kadar, Gönül K. ve Güneş K. hakkında da 1 yıl 6 aydan 5 yıla kadar hapis cezasına çarptırılmaları isteniyor.

YORUMLAR 7
  • zafer 8 yıl önce Şikayet Et
    yalnız bu zamanda cezalar,osmanlı devrinde padişahların halkı sindirmek için uyguladığı yöntemlere döndü. iyi bari,10 sene vermeden önce ,bide 100 değnek vurun deselerdi.
    Cevapla
  • yok artık 8 yıl önce Şikayet Et
    3-4 tane misafiriniz ile istanbulda gezmeye çıktınız mı hiç?akşama kadar sadece yol parası vermekten iflahınız kesilir indirim kartınız yoksa.Fazla abartmamak lazım,şişli belediyesinde dönen dolaplardan haber verin esas!
    Cevapla
  • okan 8 yıl önce Şikayet Et
    madem yanlış oldu neden tartışıyorsun. Tekrar tam olarak ücreti öde geç.
    Cevapla
  • adalet 8 yıl önce Şikayet Et
    Ciddi bir dava olsaydı çoktan beraat etmişlerdi.
    Cevapla
  • önemli degil 8 yıl önce Şikayet Et
    Sacmalik devlet 1 milyar alandan yol parasi aliyor 3 milyar alandan yol parasi almiyor bu haksizlik adaletsizliktir devlet kimsesizlerin yaninda degil karsisinda oluyor polis biniyor yok yasli biniyor bazi memurlar biniyor bazilari binemiyor hakkimin 1 gramini bile helal etmiyorum ALLAH'larindan bulsunlar inşallah ama bu suanki iktidarla alakasi yok eskidende hep böyleydi hicbirine hakkim helal degil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'den bir şehir var! İşte Dünyanın en iyi mimarisine sahip 25 şehri...
'İsraf' saltanatı ifşa oldu!