Sarıkamış'ta başarılı öğrenci ödüllendirildi

Sarıkamış ilçesinde Avrupa Birliği Erasmus (Comenius) Programı kapsamında düzenlenen poster yarışmasında birinci olan Tokay Kayra Seçginli, dizüstü bilgisayarla ödüllendirildi.

Sarıkamış'ta başarılı öğrenci ödüllendirildi
Sarıkamış'ta başarılı öğrenci ödüllendirildi
GİRİŞ 29.05.2015 10:06 GÜNCELLEME 29.05.2015 10:06

Program çerçevesinde düzenlenen ve Keep Invest Donate Spend Projesi'nin (KIDS), Türkiye'deki ortağı Sarıkamış 29 Eylül İlkokulu, poster dalında 3-C sınıfı öğrencisi Seçginli'nin çalışmasıyla Hırvatistan, Romanya, Polonya ve Portekiz'i geride bırakarak birinciliği elde etti.

Belediye Başkanı Göksal Toksoy, başarılarından dolayı Okul Müdürü Ahmet Karakoç, Sınıf Öğretmeni Şaziye Beştaş ve yarışmada birinci Seçginli'yi makamında kabul ederek tebrik etti.

Toksoy, Seçginli'nin ilçenin adını uluslararası etkinliklerde başarıyla duyurmasının gurur verici olduğunu söyledi.

Öğrencilerin yalnızca matematik ve fen alında değil, güzel sanatlar alanında da yetiştirilmesinin çok önemli olduğunu belirten Toksoy, "Her alanda Avrupa ile yarışabiliriz. Yeter ki çalışalım, üretelim, girişimciliğimizi ve özgüvenimizi üst seviyede tutalım. Bundan sonra başaramayacağımız iş yoktur. Seçginli'nin başarısının diğer öğrencilerimize örnek olmasını temenni ediyorum. Başarıda emeği olanları kutluyor, bundan sonra diğer branşlarda da daha büyük başarılar ümit ediyorum" dedi.

Okul Müdürü Karakoç'ta Toksoy'a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Ardından Toksoy, Seçginli'ye dizüstü bilgisayar hediye etti. Seçginli de başkan Toksoy'a teşekkür ederek çiçek verdi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tanju Özcan'dan, Mansur Yavaş itirafı! Emeklilere verdiği vaadi tutmadığı ortaya çıktı
Kulüpler Dünya Kupası'nda takımlar netleşti!