Adilcevaz MYO'da mezuniyet töreni

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Adilcevaz Meslek Yüksek Okulu'nda (MYO) mezuniyet töreni düzenlendi.

Adilcevaz MYO'da mezuniyet töreni
Adilcevaz MYO'da mezuniyet töreni
GİRİŞ 29.05.2015 10:48 GÜNCELLEME 29.05.2015 10:48

Okulu bahçesinde düzenlenen törende 250 öğrenci kep atarak, mezuniyet sevincini yaşadı.

Törende konuşan Adilcevaz MYO Müdürü Murat Çelik, üniversitelerin milli ve manevi değerlerine bağlı, ülkesini ve milletini seven vatandaşlar yetiştirdiğini söyledi.

Çelik, "Her güzel şeyin başlangıcı ve sonu vardır. Her son aynı zamanda yeni bir başlangıçtır. Bundan sonra ki yaşamınızda yolunuz ve bahtınız açık olsun" dedi.

Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy ise ilçeye 4 yıllık bir fakültenin gelmesi halinde her türlü desteği vereceklerini dile getirerek, "Bugün sizlerle beraber olmaktan büyük gurur duyuyorum. Hepiniz birer fidansınız ve buradan Türkiye'nin her yerine dağılacaksınız. Umuyorum ki gittiğiniz her yerde ilçemizin güzelliklerinden bahsederek, birer turizm elçisi olacaksınız" diye konuştu.

BEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sabir Rüstemli de arazi ve bina olması durumunda ilçeye bir fakülte kurabileceklerini belirterek, mezun öğrencileri tebrik etti.

Ardından okulda derece giren öğrencilere ödülleri ve diplomaları verildi.

​Törene, İlçe Emniyet Müdürü Kazım Kaman, Milli Eğitim Müdürü Kurbani Özdaş, kurum amirleri, öğrenciler, veliler ile üniversitenin akademik ve idari personelleri katıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Adalet Bakanı Tunç'tan son dakika parti kapatma açıklaması
Şifre Irak hükümet sözcüsünün sözleri mi?