Genel seçimlere doğru

AK Parti Giresun Milletvekili Adem Tatlı, "Türk halkı AK Parti'yi devirme planları yapanların oyununu 7 Haziran Genel Seçimleri'nde sandık başında bir kez daha bozacak" dedi.

Genel seçimlere doğru
Genel seçimlere doğru
GİRİŞ 29.05.2015 13:33 GÜNCELLEME 29.05.2015 13:33

Tatlı, yaptığı açıklamada, yaklaşan genel seçimler öncesi AK Parti üzerinde yeni senaryoların, oyunların sahnelenmeye başlandığını ifade etti.

Türk halkının geçmişte olduğu gibi önümüzdeki seçimde de bu oyunları boşa çıkaracağını dile getiren Tatlı, "CHP, MHP, HDP, Birlik Platformu, Paralel, Geziciler, ulusalcılar, Kandil, dış güçler, üst akıl ve Türkiye düşmanları hepsi bir taraf olmuş, bu milletin hizmetkarları olan AK Parti'yi devirmeye uğraşıyor. Ama bu oyunu bu millet bir kez daha bozacak ve 7 Haziran’da bu şer ittifakına bir kez daha sandık şamarı vuracaktır" diye konuştu.

Milletvekili Tatlı, muhalefet partilerinin Giresun'a kazandırılan hizmetlere yönelik getirdiği eleştirilere de tepki göstererek, şunları söyledi:

"Tarihinde ülkede darbelerin, çatışmaların, yoksulluğun ve yolsuzluğun adresi olmuş CHP, ancak yapılan hizmetleri karalamayı bilir. MHP gibi onların da Giresun iline ve ülkemize çakılmış bir çivileri yoktur. Her gün yapılan onlarca açılışı görüp hasetle iftira ve çamur siyaseti yapmaktadırlar."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı! Açık kapı bıraktı
Macron: Karşımızda çok büyük riskler var Avrupa ölebilir