"Ver Elini Osmaneli" projesi

Osmaneli Belediyesi ile Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı'ndan (BEBKA) ortaklığında hazırlanan proje kapsamında "Turizm" konulu panel düzenlendi

"Ver Elini Osmaneli" projesi
"Ver Elini Osmaneli" projesi
GİRİŞ 29.05.2015 14:36 GÜNCELLEME 29.05.2015 14:36

Osmaneli Belediyesi ile Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı'ndan (BEBKA) ortaklığında hazırlanan proje kapsamında "Turizm" konulu Bilecik'in Osmaneli ilçesinde, panel düzenlendi.

Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, Necla Hanım Konağı'nda, Belediye Başkanı Münür Şahin, Şeyh Edabali Üniversitesi İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. İsa İplikcioğlu ve TÜRSAB Eğitim Komitesi Başkanı Dr. Mesut İnan, daire müdürleri ve sivil toplum kuruluşları ile vatandaşların katıldığı panelde, kent halkının büyük umutla beklediği projenin son aşamasına geldiğini belirterek, turizmle ilçenin hızlı gelişmeler kaydedeceğini söyledi.

Şahin de projenin 650 bin lira BEBKA destekli proje olduğunu ifade ederek, "İçmeler mevki Osmaneli için çok farlı bir anlam ifade ediyor. Tarihi çok eskiye dayanan bir tesisimiz, İstanbul Üniversitesinin sağlık turizmine İçmelerin açılması konusundaki çalışmalarında suların şifalı olduğu da kesinlikle saptanmış oldu. Şuana kadar İçmelerde 9 prefabrik evi bitirmiş durumdayız, kısa sürede tam olarak halkımızın hizmetine ve turizmine açmış olacağız" dedi.

İplikcioğlu, turizm sektöründe gelişmelerin ve stratejik faktörlerin neler olabileceği konusunda, İnan da bölgede oluşturulan turizm faaliyetleri ve çevrenin önemi hakkında bilgi verdi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yalan bombardımanı! Belli odaklar tarafından mı tasarlanıyor?
Türkiye için önemli fırsat! Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretine çevrildi