İpsala Düğün Salonu'nun temeli atıldı

İpsala Düğün Salonu'nun temeli düzenlenen törenle atıldı.

İpsala Düğün Salonu'nun temeli atıldı
İpsala Düğün Salonu'nun temeli atıldı
GİRİŞ 29.05.2015 15:14 GÜNCELLEME 29.05.2015 15:14

İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, açılış öncesi yaptığı konuşmada, ilçeye çok değerli hizmetler getirdiklerini söyledi.

İpsala'nın çehresinin yenilendiğini aktaran Kerman, şunları kaydetti:

"Ramazan ayına yaklaşık 25 gün civarında bir zaman kaldı. Allah'ın izniyle temelini attığımız bu mekanda, yazlık düğün salonumuzda ilk iftarımızı burada sizlerle yapacağız. Bugünün işlerini geceden hazırlıyoruz. Onun için, burada ciddi çalışmalar var. Hemen arkamızdaki şu alanı da göl yapıyoruz. Etrafında yürüyüş parkurları olacak.

Bisiklet alanları olacak ve ağaçlandıracağız ayrıca piknik alanları olacak. Burayı modern ve vatandaşlarımızın boş zamanlarını değerlendireceği bir alan yapacağız. Yine az yukarısını otopark olarak değerlendireceğiz. İnşallah ileride de şu yamacımıza da traverten şeklinde oturma alanları yapacağız. Burada da İnşallah kültür etkinliklerini ve kır düğünlerini bu çimenin üstünde yapacağız. Burasını ilçe halkımıza 156 dönümü komple değerlendiriyoruz."

Kerman, konuşmasının ardından, AK Parti Edirne birinci sıra milletvekili adayı Şemsettin Emir, AK Parti Edirne ikinci sıra milletvekili adayı Fatma Aksal ve AK Parti Edirne üçüncü sıra milletvekili adayı Mustafa İsmail Okur ile salonun temelini attı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
DEM Parti'den Türk bayrağı ve İstiklal Marşı skandalı! 2 Belediyeye soruşturma başlatıldı