Genel seçime doğru

AK Parti Mersin Milletvekili adayları, seçim çalışmaları çerçevesinde oda başkanlarıyla bir araya geldi.

Genel seçime doğru
Genel seçime doğru
GİRİŞ 29.05.2015 17:06 GÜNCELLEME 29.05.2015 17:06

AK Parti Mersin Milletvekili adayları, Mustafa Gültak, Yılmaz Tezcan, Muhsin Kızılkaya, Arif Yıldırım, Mehmet Emin Kaplan, Mehmet Taşkıran, Suphi Öner Öğretmenevi’nde, ESOB Başkanı Talat Dinçer ve oda başkanlarıyla bir araya geldi.

ESOB Başkanı Talat Dinçer, toplantıda yaptığı konuşmada, ülkedeki siyasi ve ekonomik istikrarın önemini vurgulayarak, istikrarın devamından yana olduklarını belirtti.

AK Parti Mersin Milletvekili adayı Gültak da STK'ların içinden gelen biri olarak STK'ların önemini çok iyi bildiğini kaydetti.

Maksatlarının siyasi propaganda olmadığını aksine sorun ve talepleri dinlemek için böyle bir toplantı yaptıklarının altını çizen Gültak, "Amacımız daha güçlü, saygın, müreffeh, demokratik ve özgür bir Türkiye'ye ulaşmaktır. Ekonomisi, bilim ve teknolojisi, siyaseti, sosyal ve kültürel hayatı ile örnek alınan bir ülke olmaktır. Bu dönemde de, Türkiye, güven ve istikrar ortamında ekonomisini daha da güçlendirecek, daha rekabetçi ve daha yenilikçi bir ortam oluşturacak" diye konuştu.

AK Parti Mersin Milletvekili adayı Yılmaz Tezcan ise esnafların Türkiye'nin kılcal damarları konumunda olduğuna dikkati çekerek, "İnşallah 7 Haziran'da sizlerin de desteğinizle yeniden iktidar olacağız. Bu hizmet kervanı yoluna devam edecektir. Maçın ilk yarısında hastayı yoğun bakımdan çıkartıp yürüttük. İnşallah ikinci yarıda hastamızı koşturacağız. Sağlığına kavuşmuş bu hastaya artık iş güç yaptırma zamanı geldi" ifadelerini kullandı.

AK Parti Mersin Milletvekili Muhsin Kızılkaya da siyasi ve ekonomik istikrarın devam etmesi halinde birkaç yıl sonra Türkiye'nin artık kendi prangalarından kurtulacağını vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Bu memleketi 80 yıl boyunca uyuttular. Bu ülkeyi yönetenler bu topraklarda yaşayan insanlara çok büyük haksızlıklar yaptı. Eskiden Hakkari yolun bittiği yerdi ancak bugün oraya uçaklar iniyor artık. Eskiden devlet bize ne yapsa ses çıkaramazdık korkudan oysa bugün bakın memnun olmadığınızı cesurca çıkıp söyleyebiliyorsunuz. Çünkü artık bu ülkede özgürlük ve demokrasi var. Halk artık askerden, polisten, vekillerden ve bakanlardan korkmuyor. Asıl patronun millet olduğunu AK Parti herkese gösterdi."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek
İYİ Partili ismin Dünya Taekwondo Şampiyonu'na verdiği söz yalan oldu