Genel seçime doğru

TESK Genel Başkanı Palandöken: - "Naci Ağbal'ın Bayburt milletvekili adayı olması gelecek adına sevindirici"

Genel seçime doğru
Genel seçime doğru
GİRİŞ 29.05.2015 19:40 GÜNCELLEME 29.05.2015 19:40

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Maliye Bakanlığı eski Müsteşarı Naci Ağbal'ın AK Parti'den Bayburt Milletvekili adayı olmasının gelecek adına sevindirici olduğunu belirtti.

Palandöken, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği kentte Bayburt Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği'nce organize edilen yemekli programda sanayici ve esnaflarla bir araya geldi.

Burada bir konuşma yapan Palandöken, Bayburtlularn hem esnaf, hem tüccar, hem de iyi bürokrat olduklarını söyleyerek, "Maliye Bakanlığı eski Müstaşarı Naci Ağbal buradan aday oldu. İnşallah hayırlı olur diyiyorum. Naci Ağbal'ın Bayburt milletvekili adayı olması gelecek adına sevindirici. Ağbal sadece Bayburt için değil Türkiye için de iyi bir bürokrat. İşi bilen, işi kotarabilecek, bizimle (esnafla) diyalog kurabilecek bir insan olduğu için milletin arasında. Desteklerinizle birlikte inşallah önümüzdeki dönemde çok şeylerin değişebileceğini görüyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte Bayburt'ta iyi bir dönem olacak" dedi.

Programa, Bayburt Valisi Yusuf Odabaş, Belediye Başkanı Mete Memiş, AK Parti Bayburt Milletvekili adayı Naci Ağbal, Bayburt Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Selahattin Karaman, Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Başakanı İbrahim Yumak ile esnaflar ve sanayiciler katıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İspanya, Filistin'i tanıyacaklarını 3 ülkenin liderlerine iletti
DEM Partili başkanlar sinir uçlarını kaşıyor! Dertleri yine mağduriyet mi?