Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı İslam:

"Bugüne kadar tutamayacağımız hiçbir sözü vermedik. Hangi sözü verdiysek onu tuttuk. Hiçbir zaman muhalefet partileri gibi 'Söyleyip geçeyim, ne de olsa iktidara gelmeyeceğim yapmak zorunda değilim' gibi bir durumumuz bizim yok"

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı İslam:
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı İslam:
GİRİŞ 29.05.2015 22:33 GÜNCELLEME 29.05.2015 22:33

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, "Bugüne kadar tutamayacağımız hiçbir sözü vermedik. Hangi sözü verdiysek onu tuttuk. Hiçbir zaman muhalefet partileri gibi 'Söyleyip geçeyim, ne de olsa iktidara gelmeyeceğim yapmak zorunda değilim' gibi bir durumumuz bizim yok" dedi.

Adapazarı İlçesi Hocalar Mahallesi'nde, Dernekkırı Bölgesi muhtarlarıyla bir araya gelen İslam, bakanlık olarak Türkiye'nin problemlerini çözmeye çalıştıklarını söyledi.

İslam, Sakarya'nın kendileri için önemli olduğunu belirterek, "Buraya gelmeden önce yerel gazetelerimizde şöyle bir yazı gördüm, 'Dernekkırı bin yataklı hastaneyi kendi bölgesine istiyor' diye. Buraya geldiğimizde de muhtarlarımız sağolsunlar bu niyetlerini bize belirttiler. Neden olmasın? Tabi ki olabilir" diye konuştu.

Sakarya'ya bin yataklı hastane kazandırmak için yaklaşık bir yıldır uğraş verdiklerini dile getiren İslam, "Hastanenin altyapısını hazırlamaya çalışıyoruz. Sağlık Bakanlığı'yla görüşmeler yapıyoruz. Sayın Başbakanımız da şehrimize son gelişinde bunun müjdesini verdi. İnşallah şehrimiz önümüzdeki dönemde bin yataklı hastaneye sahip olacak. Hastanenin nerede olacağına tabi ki Sağlık Bakanlığı karar verecek. Bu adaylardan birinin Dernekkırı olmaması için hiçbir neden yok" değerlendirmesinde bulundu.

Hastane yapım kararının başka bir bölgeye çıktığı takdirde Dernekkırı'nda teklif edilen bölgede daha farklı yatırım yapacaklarını ifade eden İslam, şunları kaydetti:

"Diğer konuları takip etmekte size söz veriyorum benim şahsi görevim. Bugüne kadar tutamayacağımız hiç bir sözü vermedik. Hangi sözü verdiysek onu tuttuk. Hiç bir zaman muhalefet partileri gibi 'Söyleyip geçeyim, ne de olsa iktidara gelmeyeceğim yapmak zorunda değilim' gibi bir durumumuz bizim yok. Biz iktidara Allah'ın izniyle sizin katkılarınızla geleceğimizi düşünüyoruz. İktidara geldiğimizde ağzımızdan çıkan her sözün hesabını size vereceğimizi düşünüyoruz. Yapamayacağımız bir şey için de söz vermiyoruz."

İslam, daha sonra Adapazarı ilçesinde partisinin Hızırtepe Seçim İrtibat Bürosu açılışını gerçekleştirdi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
8 ilde operasyon! 'Odacılar' suç örgütü çökertildi
Hamas ve İslami Cihad'dan Filistinlilere tüyleri diken diken eden İsrail çağrısı!