Hanefi Avcı: Paralel örgüt başarsaydı...

‘Paralel Örgüt’ün şifreleri çözen Eski Emniyet Müdürü Hanefi Avcı'dan çarpıcı açıklamalar.

GİRİŞ 30.05.2015 01:59 GÜNCELLEME 30.05.2015 03:00

A Haber’de yayınlanan Mehmet Ali Önel'in yönetimindeki Deşifre programına bu hafta yazdığı kitaplarla ‘Paralel Örgüt’ün şifreleri çözen Eski Emniyet Müdürü Hanefi Avcı konuk oldu. Avcı, yaptığı açıklamada 17-25 Aralık operasyonunun başarılı olması halinde ülkede hukuk katliamı yaşanacağını ifade etti.

"CEMAAT 'HÜKÜMETİ DEVİRECEĞİM' DEDİ"

Cemaat kendi içinde "Hükümeti devireceğim" dedi. Sadece kendisine değil, bir takım kurumlara, destek aldığı yerlere de gitti, anlattı bunu. Hareketler de çok açık bunu gösteriyor. Hatta bazı çevreler de bunu çok aleni söylediler. Bunu herkes de biliyor. Şimdi böyle bir olaya kalkışan Cemaat'in yargı içerisindeki adamları ne konumdaydı? Yüksek yargıdakiler ne durumdaydı? HSYK'dakiler, TSK'dakiler ve emniyettekiler ne durumdaydı? Nasıl bir halet-i ruhiye içerisindelerdi? Gerçekten başarıya doğru giden yolda bazı aksilikler olmasaydı, bazı tesadüfler olmasaydı ki bence başaracaklardı; çok küçük nüanslarla kaçırdılar bu fırsatı. Onlara göre de yüzde yüz başarılacaktı. O zaman diğer kurumdakiler neler yapacaklardı?

"HUKUK KATLİAMI YAPACAKLARDI"

Şu çok açık ki, inanılmaz derecede bir hukuk kullanılarak, mahkemeler kullanılarak katliamı yapacaklardı. Katliam derken, sorgusuz sualsiz herkesi içeri tıkacaklardı. Hala anayasanın var olduğu, herkesin açıkta olduğu bir ortamda şu yaşadığımız özel yetkili mahkemede hukuksuzluklara bakarsanız, gücü ele geçirdikleri zaman yapacaklarının sınırı olmazdı. Yani herkes istediği istinatta bulundu. Herkesi istediği şekilde suçladı. Herkes hakkında istediği şekilde sahte delil uydurdu. O delillerin bütün saçmalıkları, sahteliği ortaya çıkmasına rağmen "Hayır, ben bunları yine değerli kabul ediyorum" dedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi
Manipülasyonun havada uçuştuğu günlerde hatırlamak ve unutmamak kadar değerli ne olabilir