Kırıkkale'de Memur-Sen Genişletilmiş İl Divan Toplantısı düzenledi

Memur-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığı tarafından Genişletilmiş İl Divan Toplantısı düzenlendi.

Kırıkkale'de Memur-Sen Genişletilmiş İl Divan Toplantısı düzenledi
Kırıkkale'de Memur-Sen Genişletilmiş İl Divan Toplantısı düzenledi
GİRİŞ 30.05.2015 10:53 GÜNCELLEME 30.05.2015 10:53

Bir düğün salonunda düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti Kırıkkale milletvekili adayı Oğuz Kağan Köksal, birbiriyle geçinemeyen, selam vermeyen hatta birbirinin aleyhinde olmadık sıfatları yakıştıranların bugün birbirlerini tebrik etmeye, kutlama başladıklarını söyledi.

Eski Türkiye'yi devam ettirme mücadelesi verilmeye çalışıldığını iddia eden Köksal, "Gelişmelere baktığımızda olay normal seçim seviyesinden başka yönlere doğru kaymaya başladı. Bugüne geldiğimizde bir AK Parti var bir de diğerleri var. O hale geldi. Diğerleri dediğimiz herkes bir araya geldi. Birbiriyle geçinemeyen, selam vermeyen hatta birbirinin aleyhinde olmadık sıfatları yakıştıranlar bugün birbirlerini tebrik etmeye, kutlama başladılar. Eskiyi korumaya çalışan veya eskiden nemalananlar var" dedi.

Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Başkanı Oktay Sümer de özgürlüklerin risk olarak algılandığı, çekişmelerin ve ötekileştirmenin zirve yaptığı, siyasetin vesayete mecbur bırakıldığı bir Türkiye fotoğrafının mazide kalması gerektiğini belirtti.

İstikrarını sürdüren Türkiye, sadece Türk Milleti için değil, Filistin, Suriye, Bosna, Kosova, Makedonya, Somali, Arakan ve Doğu Türkistan'da, merhamet ve adalet bekleyen bütün dünya mazlumları için de büyük bir ümit ışığı olduğunu ifade eden Sümer, şunları kaydetti:

"Eski köhne düzenin hayalini kuranlara, etnik kimlik siyaseti yapanlara, milleti ve değerlerini yok sayanlara itibar etmiyoruz. İstiklal çabalarımızı yok etmek, istikrar sürecini bitirmek, istikbalimizi karartmak isteyenleri tanıyor ve biliyoruz. Kimin mazlumdan, değerlerimizden ve medeniyetimizden yana olduğunu kimin olmadığını iyi biliyoruz. Memur-Sen ailesinin tüm fertleri olarak kritik sürecin bilincindeyiz. Türkiye'nin 3 çılgın projesi olan, yeni anayasanın yapılması, çözüm sürecinin ruhuna uygun tamamlanması ve medeniyet değerleri ile barışık bir gençliğin yetiştirilmesini talep ediyoruz."

Toplantıya, AK Parti Kırıkkale milletvekili adayları Ramazan Can ve Abdullah Öztürk, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, İl Genel Meclis Başkanı Şerafettin Atalay, Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun ile çok sayıda sendika üyesi ve diğer davetliler katıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika haberi: Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net cevap: O iş artık bitti
'Halk TV' itirafları 'pes' dedirtti! Olay sözler: Daha fakir görünelim ki...