PKK'ya dev operasyon: 11 kişi...

Siirt'te terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda 11 kişi yakalandı.

PKK'ya dev operasyon: 11 kişi...
PKK'ya dev operasyon: 11 kişi...
GİRİŞ 30.05.2015 12:11 GÜNCELLEME 30.05.2015 12:32
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, terör örgütünün gençlik yapılanması olan YDG-H üyelerine yönelik farklı adreslere eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi.

Operasyonda, eylem hazırlığında oldukları bildirilen 11 kişi gözaltına alındı.

Şüpheliler, Siirt Devlet Hastanesindeki sağlık kontrolünün ardından ifade işlemleri için İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

YORUMLAR 5
  • Hasan 8 yıl önce Şikayet Et
    İdam cezası böyleleri için tekrar uygulanmaya başlanmalıdır. Vatana ihanetin cezası idamdır. Ülkemde vatan hainleri için uygulanan idam cezasını kaldıran dsp-mhp-anap koalisyonudur. Bir kişiyi öldürenle yüzlerce kişiyi öldüren, milyonlarca kişinin geleceğini karartan aynı cezayı almamalıdır. Ama idam cezasına ilk karşı çıkacak parti mhp olacaktır. 1999 da idam cezasının kalkmasını eleştirdiği için Ali Güngör isimli milletvekillerini partiden ihraç eden liderler devlet bahçeli hala partinin başındadır ve ölene kadar da ayrılmayacaktır.
    Cevapla
  • zazatürk 8 yıl önce Şikayet Et
    hdp ve pkk dan devletimiz bizi korusun.
    Cevapla
  • VOLSWAGEN 8 yıl önce Şikayet Et
    Devlete Akıl Vermemize Gerek yok. Devlet biliyor ki HDP seçimi Kaybederse yine şiddete başvuracak. Bu ihtimali de göz önünde bulundurarak şimdiden önlemini almalıdır. 6-7 ekimde bazı yerlerde seyirci kaldığı gibi (bizgördük) bu sefer seyirci değil aktif bir biçimde halkını korumalıdır.Konu vatansa gerisi teferruattır
    Cevapla
  • kul 8 yıl önce Şikayet Et
    Diğer yerlerde de yapılmalı bu hainler katiller yakalanmalıdır. Ortalığı başı boş bırakmamak gerekli....
    Cevapla
  • fehmi 8 yıl önce Şikayet Et
    bu tur operasyonların sık yapılması doğudakii halkımızın guvenlik guçlerine guvenini artırır. teror orgutune sık sık operasyon yapılması gerekir halkımızı bu teroristlerle baş başa bırakmamak gerekir
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'