Hani Kaymakamı Sarı’dan Topçular Jandarma Karakolu'na ziyaret

Hani Kaymakamı Hidayet Sarı, Topçular Jandarma Karakolunu ziyaret etti.

Hani Kaymakamı Sarı’dan Topçular Jandarma Karakolu'na ziyaret
Hani Kaymakamı Sarı’dan Topçular Jandarma Karakolu'na ziyaret
GİRİŞ 30.05.2015 12:37 GÜNCELLEME 30.05.2015 12:37

Hani Kaymakamı Hidayet Sarı, mahalle, kamu kurum ve kuruluşları ziyaretleri kapsamında Topçular Jandarma Karakolunu ziyaret etti.

Topçular Karakol Komutanı Başçavuş Niyazi Temiz tarafından karşılanan Kaymakam Sarı, karakol ve bölgenin durumu hakkında Temiz'den bilgi aldı.

Vatani görevini yerine getiren askerlerle bir süre sohbet ettikten sonra açıklama yapan Sarı, sabırla yürüttükleri kutsal görev için tüm personele başarı dileklerinde bulundu.

Askerlerle sohbetinden sonra açıklama yapan Sarı, Topçular Karakol Komutanlığı'nda vatani görevini icra etmenin önemine değindi.

Kaymakam Sarı, "Askerlerimize destek olmak için bu tür ziyaretler tüm hızıyla devam edecek. İlçe Kaymakamı olarak Mehmetçiklerimiz'in yanındayız. Ziyaret ettiğim mahallelerde halkın, askerine sahip çıkması, saygı duydukları yasalara sonuna kadar bağlı olması bizleri çok mutlu etti. Buradan kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Topçular Karakol Komutanı Temiz de, Hani Kaymakamı Sarı ve komutanların yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Temiz, "Karakollardaki askerlerimiz, halkımızın can ve mal güvenliği için vatani görevlerini yapmaktadırlar. Halkımızla iç içe olmak bize büyük güç vermektedir. Sayın Kaymakamımız ve komutanlarımıza, ziyaretlerinden ötürü kendilerine minnettarız" şeklinde konuştu.

Ziyaret, karakolda görev yapan Askerlerle çekilen hatıra fotoğraflarla sona erdi.

Kaymakam Sarı'ya, Hani İlçe Garnizon Komutanı ve Jandarma Tabur Komutanı Jandarma Binbaşı Ersin Aslan, Hani İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Emrah Nergiz, Hani İlçe Emniyet Amiri Ufuktan Yıldız eşlik etti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika: Başkan Erdoğan'dan İstanbullulara müjdeyi verdi!
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı