Fuat Avni ile PKK'nın ortak yönü ortaya çıktı!

Fuat Avni köstebekleriyle, tıpkı PKK'nın Kandil yazışmalarında başvurduğu gibi, e-postaların taslak bölümleri kanalı ile haberleşiyor.

Fuat Avni ile PKK'nın ortak yönü ortaya çıktı!
Fuat Avni ile PKK'nın ortak yönü ortaya çıktı!
GİRİŞ 30.05.2015 12:57 GÜNCELLEME 30.05.2015 13:14
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

2010 KPSS'de hırsızlık soruşturmasının ikinci dalgası operasyon bilgisini Twitter'dan kamuoyuna sızdıran paralel trol Fuat Avni'nin çalışma yöntemi belirlendi. Fuat Avni'nin emniyete ait mail sistemi 'Polnet' üzerinden taslaklar bölümüne paralel yapıya bağlı polislerce kaydedilen bilgi ve belgeleri kullandığı belirlendi.

Emniyet kaynaklarına göre, şüpheli isimleri 19 Nisan Pazar günü saat 23.00 sıralarında PolNet'e, yüklendi. Operasyonla ilgili ilk tweet'i, "fuatavni" aynı gece saat 23.45'te attı. Benzer yöntemi, terör örgütü PKK, şehir yapılanması olan KCK ile örgütün komuta merkezi Kandil'le 3'lü haberleşme için kullanıyor.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 8
  • asr 8 yıl önce Şikayet Et
    ya ben bile anlamadım 17 25 ameliyatı yapan pkk den daha tehlikli ajanlar hep amerikaya tazii gibi kaçıyorlar
    Cevapla
  • Gurbetci 8 yıl önce Şikayet Et
    erkeksen Vatanini seviyorsan Cik ortaya
    Cevapla
  • misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    Gurbetci gardaş onlarda kahpelik diz boyu, hiç ortaya çıkar mi. Çıksa çıksa Pensilvanyada ortaya çıkarlar. Bak top sakallar çetesine her biri bir yerdeler.
    Cevapla
  • bas 8 yıl önce Şikayet Et
    adamı bulun diyoruz daha nasıl mesajlastıklarını bulmuslar hey Allahım
    Cevapla
  • osman öztürk 8 yıl önce Şikayet Et
    Biz Yahudiler yirminci yüzyılda Ortadoğu’da yıkılmaz denen devleti(Osmanlı İmparatorluğu) yıkıp iki devlet kurduk(İsrail-Türkiye). Onlara(Türkiye) öyle güzel bir sistem inşa ettik ki, Türkler, bize Filistin’i vermeyen Abdülhamid Hana en az iki yüz sene daha söverler. Türkiye Cumhuriyeti İNGİLİZ- İSRAİL İttifakının ortak imalatıdır! Bütün kurumlarımız, sistemimiz KRALİÇENİN adamları tarafından dizayn edilmiştir! CHP,PKK,HDP,DİSK,TÜSİAD gibi daha bir çok kurum sistemin devamına hizmet etmektedirler, RECEP TAYYİP ERDOĞAN Devletin içindeki İNGİLİZ ve YAHUDİ ittifakını yıkmak ve temizlemek istiyor kavganın hepsi bu. At izini it izinden ayırma zamanı geldi,de geçti bile !
    Cevapla
  • 2.Osman 8 yıl önce Şikayet Et
    yaw he he
    Cevapla
  • ISPARTALI 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu vatandaş son kozunu oynamakta, şimdiye dek doğruları belirttiki son yalanlarını doğru empoze edebilmek için.Uyanık olmak lazım .Amacı akp yi yaralamak. yemezler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi!
Belediye binasına asılan borç sonrası Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu