Genel seçime doğru

AK Parti Diyarbakır Milletvekili adayı Alaattin Parlak, seçim çalışmaları kapsamında ilçe ve köy ziyaretlerinde bulundu.

Genel seçime doğru
Genel seçime doğru
GİRİŞ 30.05.2015 17:29 GÜNCELLEME 30.05.2015 17:29

AK Parti Diyarbakır Milletvekili adayı Alaattin Parlak, seçim çalışmaları kapsamında ilçe ve köy ziyaretlerinde bulundu.

Parlak, adayı seçim çalışmaları kapsamında Hani ilçesine bağlı Gürbüz mahallesini ziyaret ederek, vatandaşlara seçim çalışması ve projeler konusunda bilgi verdi.

Gürbüz beldesinde oldukça sıcak karşılanan Parlak, vatandaşlar ile tek tek sohbet ederek sıkıntılarını dinledi.

Parlak, Gürbüz Mahallesinin ardından mahalleye dönüşen Çardaklı ve Soylu köylerine geçti.

Köyün girişinde yoğun ilgiyle karşılanan Parlk, burada yaptığı açıklamada, akan kanın durması, bölgenin huzur ve kalkınması için vatandaşların AK Parti'ye destek vermesi gerektiğini söyledi.

Herkese hizmet etmeye çalıştıklarını kaydeden Parlak, etnik ve bölgesel milliyetçilik yapmadan herkese eşit mesafede durduklarını ifade etti.

Ardından AK Parti Kocaköy İlçe Başkanlığı'nda yönetim kurulu üyeleri ile toplantı yapan Parlak, Davutoğlu'nun 31 Mayısta Diyarbakır'da yapacağı miting için hazırlık yapılmasını istedi.

Karanlık dönemin kapandığını ve Yeni Türkiye’nin ikinci yarısının başladığını ifade eden AK Parti Diyarbakır Milletvekili adayı Parlak, şöyle konuştu:
"Türkiye, zorlu bir dönemi geride bıraktı. Artık devlet vatandaşıyla barıştı. AK Parti iktidarıyla karanlık güçler devreden çıktı. Artık bölge insanımızın kimliğini inkar eden yok. Eskiden inkarcı politikalar vardı. Şimdi ise yok. Bunun kıymetini bilmemiz lazım."
Parlak, Başbakan Davutoğlu'nun 31 mayıs'ta Diyarbakır'da yapacağı mitinge vatandaşları davet etti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?
Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı