Cizre'de "Matematik Bilim Şenliği"

Cizre’de düzenlenen Matematik Bilim Şenliği'nde, öğrencilerin, matematik, fizik, kimya ve biyoloji dallarında yıl boyunca hazırladıkları projeler sergilendi.

Cizre'de "Matematik Bilim Şenliği"
Cizre'de "Matematik Bilim Şenliği"
GİRİŞ 30.05.2015 18:40 GÜNCELLEME 30.05.2015 18:40

Cizre’de düzenlenen Matematik Bilim Şenliği'nde, Hacı Fettah Kadooğlu Anadolu Lisesi öğrencilerinin matematik, fizik, kimya ve biyoloji dallarında yıl boyunca hazırladıkları projeler sergilendi.

Açılışı Cizre Kaymakamı Ahmet Adanur tarafından yapılan ve geleneksel hale gelen Matematik Bilim Şenliğinde kimya, biyoloji, matematik, fizik, coğrafya, sosyoloji, tarih gibi farklı alanlarda çok sayıda proje sergilenirken, yapılan görsel deneyler de büyük bir ilgiyle izlendi.

Hacı Fettah Kadooğlu Anadolu Lisesi Müdürü Hıdır Oktakaan, yaptığı açıklamada, her yıl geleneksel olarak düzenledikleri Matematik Bilim Şenliği’nin öğrencilere bir şeyler öğretme ve hissettirme anlamında önemli olduğunu söyledi.

Okulun konferans salonunda düzenlenen şenliğe, Cizre İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Bozkuş, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, vatandaş, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
5 ayda yüzde 200 zamlandı: İstanbul 'kanatsız' kaldı!
Adana’da pitbull cinsi köpek vahşeti!