MÜSİAD Genel Başkanı Olpak, Adilcevaz'ı ziyaret etti

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak, Adilcevaz ilçesini ziyaret etti.

MÜSİAD Genel Başkanı Olpak, Adilcevaz'ı ziyaret etti
MÜSİAD Genel Başkanı Olpak, Adilcevaz'ı ziyaret etti
GİRİŞ 30.05.2015 22:43 GÜNCELLEME 30.05.2015 22:43

MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Kiler'le ilçeye gelen Olpak, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Kerim Çokyaman ve MÜSİAD Şubesi üyeleri tarafından karşılandı.

Aygır Gölü başta olmak üzere sahil şeridi ve ilçenin tarihi mekanlarını gezen Olpak, gazetecilere yaptığı açıklamada, Adilcevaz'ın bakir kalmış ve keşfedilmemiş doğa harikası olduğunu söyledi.

İlçenin geçiş güzergahındaki Van Gölü sahilinin mutlaka kullanıma açılması gerektiğini vurgulayan Olpak, Süphan Dağı, Aygır Gölü ve Krater Gölü'nün de ilçe sınırlarında olmasını turizm potansiyeli açısından büyük şans olarak değerlendirdi.

Adilcevaz'a büyük bir konaklama tesisi yapılması gerektiğini belirten Olpak, "İstişareler sonucunda kesin olmamakla beraber Adilcevaz'a yatırım imkanımız olabilir" dedi.

Çokyaman da Olpak ve beraberindekilerin ziyaretinden memnun olduklarını kaydederek, "İş adamlarımıza ilçemizin doğal güzelliklerini ve tarihi mekanlarını gezdirdik. İlçemize yatırım yapmaları, en azından 5 yıldızlı otel yapmaları için talebimizi ilettik ve olumlu sonuç alacağımızı ümit ediyorum" diye konuştu.

Çokyaman, Olpak ve Kiler'e, ceviz reçeli ve Adilcevaz bastonu hediye etti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'in İran'a saldırı sonrası piyasalarda son durum
Dilan Polat davasında yeni gelişme: Vergi suçundan tahliye edildiler