Adana'da büyük facia! 5 kişi öldü

Adana'da kamyonet ile cipin çarpışması sonucu meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 5 kişi öldü.

GİRİŞ 01.06.2015 00:15 GÜNCELLEME 01.06.2015 01:09
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Adana'da bir cipin köpeğe çarpmamak için karşı şeride geçmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 1'i çocuk 5 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre olay, Yüreğir ilçesine bağlı Havutlu Mahallesi'nde Karataş Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Adana'dan Karataş istikametine giden lüks bir cip Havutlu'yu geçtikten sonra karşısına köpek çıktı. Sürücü, köpeğe çarpmamak için direksiyonu kırınca karşı şeride geçerek kamyonete çarptı.

Çarpışmanın etkisiyle iki araç da yol kenarına savruldu. Kamyonetin içinde bulunan Hakan ve Mehmet Yıldırmaz, Gülcan, Kazım ile çocuk Ece Emrullah Ant olay yerinde hayatını kaybetti. Yıldız Ant ve 2 kişi de yaralandı. Kaza sonrası yaralılar araç içinde sıkıştı. Olay yerine gelen vatandaşlar ve polis sıkışanları çıkartıp ambulanslarla hastaneye kaldırdı.

Kazadan sonra olay yerine gelen vatandaşlar ise kaza sonrası ortalığın savaş alanı gibi olduğunu, sıkışan yaralıları çıkardıklarını, kazanın köpeğe çarpmamak için cipin manevra yapması sonucu meydana geldiğini söyledi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 23
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    yetkililer lütfen duysun bunu
    Cevapla
  • hey 8 yıl önce Şikayet Et
    Seneryo cok guzel. Kim ayarlamissa helal olsun herkezide inandirmis. Bu kadar saf cahil millet olamaz ya. Kim bilir kimin nesiydi luks jiptekiler de bu kadar film ceviriyorlar. Olay yerinde gorenler soylemis kopege carpmamak icin kacti diye. Gece vakti ne isleri varsa orda. Nasil gordulerse kopegi artik. Tamamen seneryo. Kimse inanmasin. Kimbilir sofor ne durumdaydi.
    Cevapla
  • Cxxcccccc 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu kaza bizzat yakınlarımın başına geldi dediği. Jiptekileri tanıyorum kamyonet sürücüsü alkolluymüş hatta kamyonet sürücüsü jipte yaralanıp tekerlekli sandalyeye bağlı yaşayan çocuğa tazminat ödedi. Senaryoyla alakası yok
    Cevapla
  • hlt 8 yıl önce Şikayet Et
    bir kedi bile olsa yavaşlayın manevra yapmadan. direksiyon kırmayın.. direksiyonu düz tutup düzgün yavaşlayın..
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    bir canlıya çarpma düşüncesi aklıma geldikçe Allah esirgesin derşm hep. çok üzülürüm o hayvan için ama arkadaşlar riskli manevra yapmayın. inşallah yolunuza bir canlı çıkmaz.
    Cevapla
  • Yozgatli 8 yıl önce Şikayet Et
    Kimse Allah aldi cani demiyor! Köpek sadece bir sebep. istedigin kadar tedbir al ecele faydasi olmaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!
İstanbul için deprem uyarısı! En riskli 5 ilçe...