Aydın'da 14 kişiyi taşıyan bot battı

Aydın'ın Didim ilçesi açıklarında batan bottaki 14 kişi kurtarıldı, kaybolan organizatörün yakalanması için çalışma başlatıldı

Aydın'da 14 kişiyi taşıyan bot battı
Aydın'da 14 kişiyi taşıyan bot battı
GİRİŞ 02.06.2015 05:55 GÜNCELLEME 02.06.2015 05:55
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Didim ilçesi açıklarında yasa dışı yollardan yurt dışına kaçmaya çalışan ve şişme botun batması sonucu denizde kalan Suriye uyruklu 14 kaçak kurtarıldı.

Alınan bilgiye göre, Sahil Güvenlik Ege Deniz Komutanlığına, Taşburun açıklarında bir botun battığı ihbar edildi. Olay yerine giden ekipler, yasa dışı yollarla yurt dışına kaçmaya çalışan 4'ü çocuk 14 kaçağı kurtarıp kıyıya çıkardı. Türk organizatörün kayıp olduğunun bildirilmesi üzerine, kaybolan bir kişinin bulunması ve yakalanması için çalışma başlatıldı.

Kaçaklar, sağlık ekiplerince, Didim Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Sahil Güvenlik ekipleri, denizde mahsur kalan başka mültecilerinde bulunması ihtimali üzerine arama çalışmalarını sürdürüyor.

YORUMLAR 1
  • CaharDudayev 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu organizatoru aramaya hic gerek yok, yeri belli, Cumhuriyetci Hirsizlar Partisi CHP ve Hain Donekler PArtisi HDP'nin dansozu Huseyin Aygun'le hemsehrileri yillardir Davutlar Kusadasi Didim bolgesinde Izmir'de bu isleri PKK adian yapip vurgun vurdular kara paralarla simdi milletvekili olup millete kufur ediyorlar.Cocuguna Obama ismi veren (yasasin Obama ) pankarti acan satilmis haydutlar zerdustler.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de gelecek sezonun şimdiden biten transferleri
UNRWA Başkanı Lazzarini, İsrail’in yardım ajansını neden kapattırmaya çalıştığını açıkladı