Karpuz yüklü kamyonet şarampole devrildi: 1 ölü, 2 yaralı

Muğla’da karpuz yüklü kamyonetin şarampole devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

Karpuz yüklü kamyonet şarampole devrildi: 1 ölü, 2 yaralı
Karpuz yüklü kamyonet şarampole devrildi: 1 ölü, 2 yaralı
GİRİŞ 02.06.2015 22:19 GÜNCELLEME 02.06.2015 22:19

Muğla'da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

İzmir’den yüklediği karpuzları Marmaris’e götüren İshak Gültekin yönetimindeki 35 DNF 33 plakalı kamyonet, Muğla-Marmaris karayolu Akyaka kavşağında freninin boşalması sonucu yol kenarındaki kum yığınlarını aşıp şarampole devrildi.

Ağaca çarpan araçta, sürücü ile kamyonette bulunan Eren Kılıç ve Ömer Çalmaz yaralandı. Sürücü ile Kılıç kendi imkanları ve sağlık ekiplerinin yardımıyla kamyonetten çıkarken Çalmaz, araçta sıkıştı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, UMKE, Büyükşehir Belediyesi AKS ekipleri Çalmaz’ı sıkıştığı yerden çıkarabilmek için yaklaşık bir saat mücadele verdi.

Ekiplerin çalışmaları sonucu sıkıştığı yerden güçlükle çıkarılan Çalmaz, 112 Acil Servis ekipleri tarafından yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Kamyonet sürücüsü Gültekin ile Kılıç ise Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Çalmaz’ın cesedi ise incelemenin ardından otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
Öte yandan, kamyonetten etrafa savrulan karpuzlar nedeniyle kurtarma ekipleri zor anlar yaşadı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!
Son dakika: Yunanistan'da arka arkaya iki deprem