AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu:

"Etrafındaki bütün ülkelerde krizler olmasına rağmen, Türkiye ayakların üzerinde sağlam duruyor. Türkiye'yi yıkmak, çökertmek istediler. Ama 13 yıldır doğru adımlar atıldığı için doğru stratejiler belirlendiği için Allah'a şükürler olsun Türkiye bugün dimdik ayaktadır"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu:
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu:
GİRİŞ 03.06.2015 00:32 GÜNCELLEME 03.06.2015 00:32

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, "Etrafındaki bütün ülkelerde krizler olmasına rağmen, Türkiye ayakların üzerinde sağlam duruyor. Türkiye'yi yıkmak, çökertmek istediler. Ama 13 yıldır doğru adımlar atıldığı için doğru stratejiler belirlendiği için Allah'a şükürler olsun Türkiye bugün dimdik ayaktadır" dedi.

Soylu, seçim çalışmaları kapsamında Hayrat ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu. Daha sonra, Balaban mahallesine geçerek, vatandaşlarla sohbet eden Soylu, 7 Haziran seçiminin bir kader seçimi olduğunu belirterek, AK Parti'ye karşı birçok sesin bir araya geldiğini savundu.

Süleyman Soylu, "Hep beraber bir araya geldiler. Selahattin Demirtaş'ı bugün cicileyip, süsleyip, sazcı, sözcü bir adam olarak, bir popstar olarak sunmaya çalışıyorlar. Dün Ekmelettin diye bir adamın çatısı altına girdiler, bugün Selahattin diye bir adamın çatısı altında medet ummaya çalışıyorlar" diye konuştu.

Burada konuşmasını tamamlayan Soylu, Trabzon merkezde bir otelde ASKF ve TÜFAD Trabzon dernek üyeleriyle yemekte bir araya geldi.

Düzköy ilçesinde partisince düzenlenen mitinge de katılan Soylu, 13 yıldır Türkiye'nin üzerine koyduğu itibarın yarın çok daha yükseleceği bir seçime gidildiğini savunarak, Türkiye'de 9 seçimdir milletin ülkedeki vesayet dönemini bitirdiğini kaydetti.

Soylu, "Bu gün başı açığı da kapalısı da öğretmende oluyor, doktorda oluyor. Bu gün başı açığı da kapalısı da milletvekili oluyor. Buna tahammül edemiyorlar. Türkiye'nin demokratik ve altyapı açıkları kapandı. Etrafındaki bütün ülkelerde krizler olmasına rağmen Türkiye ayaklarının üzerinde sağlam duruyor. Ekonomisi sağlam olduğu için ayaklarının üzerinde duruyor. Türkiye'yi yıkmak, çökertmek istediler. Ama 13 yıldır doğru adımlar atıldığı için doğru stratejiler belirlendiği için Allah'a şükürler olsun Türkiye bugün dimdik ayaktadır" diye konuştu.

Selahattin Demirtaş'ın kendisini mahkemeye verdiğini anımsatan Soylu, şunları söyledi:

"Beni mahkemeye vermiş Selahattin Demirtaş. Çok da umrumdaydı. Ey PKK, ey KCK, ey DHKP/C, ey Selahattin Demirtaş, bize vız gelir tırıs gidersiniz. Tezgahı nasıl oluşturmuşlar görüyorsunuz dimi, Gezi olaylarında yıkamadılar, 17-25 Aralık darbe girişimlerde yıkamadılar, 6-7 Ekim olaylarında yıkamadılar, Ekmelettin çatısında yıkamadılar, bugün Selahattin çatısında yıkmaya çalışıyorlar. Buna müsaade etmeyin."

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun döneminin bittiğini iddia eden Soylu, "Kılıçdaroğlu için son 5 gün. Geçen seçimin altında oy alırsan istifa edecek misin diye çağrı yaptım. Geçen seçimin altında oy alacak ve pazar günü akşamı Cumhuriyet Halk Partisi'nin genel merkezine dahi gidemeyecek. Gerçi üzülür müyüm, üzülürüm. Nerede bulacağız onun gibi muhalefeti" dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gözü dev gelirde!