Necmi İlgen'den 7 Haziran açıklaması

Bediüzzaman Said Nursi'nin talebelerinden Çantacı olarak tanınan Necmi Bilgen, AK Parti'ye destek vererek çok önemli açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 03.06.2015 15:59 GÜNCELLEME 03.06.2015 16:33
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin başörtüsü sorununu yaşadığı yıllarda içinin parçalandığını söyleyen Necmi İlgen, "Polisler tarafından tartaklanan kızlarımız bir yandan başlarını açmamaya çalışıyordu. Öğretmenler kovalıyor, içeri sokmuyorlar. Üniversitenin önünde toplanıyorlar. Ben o görüntüleri gördükçe kalbim parçalanıyordu. Şimdi fevkalade güzel her şey. Bu bizim için bir nimettir" dedi.

Ülkenin içinde olduğu konumu, devletin gücü ve hükümetin şefkatini göremeyen bir insanın nankör olduğunu belirten Necmi ağabey, "Türkiye bu durumlara geldi. Bugünkü iktidarı hor görmek, yetersiz bulmak veya ufak tefek olumsuzlukları gündeme getirip o kadar güzellikleri inkar etmek bir pire için yorganı yakmak demektir" diye konuştu.

İşte Necmi İlgen'in o açıklamaları;

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 30
  • gezgin 8 yıl önce Şikayet Et
    Kimse kusura bakmasın. Nur talebesi abilerin siyasi görüş açıklamalarına saygı duymuyorum.
    Cevapla
  • Yuksel 8 yıl önce Şikayet Et
    Sen Amerikaya saygi dur bosver bizle ilgilenme
    Cevapla
  • nuri taş 8 yıl önce Şikayet Et
    bende sana saygı duymuyorum
    Cevapla
  • Abdürrahim Çokgüngör 8 yıl önce Şikayet Et
    Nankörlük hafif kalır. Doğrusu büyük ihanet. İslam'ın Bayraktarı Türk milletine ve iktidarına harici düşmanla bir olup saldırmak ancak böyle nitelenebilir.Başka bir kelime yoktur. Hainin de hükmü merduttur. Bizde de bilgisi mevcuttur. 7 Haziran'da yüzlerine tokat gibi vurdurtur.
    Cevapla
  • Mert olun biraz 8 yıl önce Şikayet Et
    Milli görüş diyip chp nin dümenine su taşıyanlara ve Allah var gam diyip kendini hep doğru görenlere Allah akıl fikir versin.
    Cevapla
  • yaaa 8 yıl önce Şikayet Et
    amin
    Cevapla
  • mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    EY MÜSLÜMANLAR UYANIN Ölüm meleği gelmeden.Ak koyun ile karakoyunun belli olacağı gün gelmeden gerçekten HAK SAHİPLERİNİN dediği gibi uyanık olalım PAZAR günü halk düşmanlarına DİN düşmanlarına Zalim taraftarlarına günlerini gösterelim.
    Cevapla
  • mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    fetullahçıalr nurcu değildir. karıştırmayalım. fetullahçılırın islam davası diye bir davaları yoktur. onlar sadece cemaatlerini bilirler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar