HDP'nin minibüsüne ateş açıldı: 1 ölü!

Bingöl’ün Karlıova ilçesinde HDP’nin seçim aracına silahlı düzenlendi. Saldırıda 1 kişi hayatını kaybetti.

HDP'nin minibüsüne ateş açıldı: 1 ölü!
HDP'nin minibüsüne ateş açıldı: 1 ölü!
GİRİŞ 03.06.2015 21:55 GÜNCELLEME 03.06.2015 22:54
Bu Habere 64 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgilere göre, akşam saatlerinde seçim çalışmalarının ardından Karlıova ilçesinden Karahamza köyüne giden soy ismi öğrenilemeyen Akif isimli kişinin kullandığı seçim aracına, Alpiran mevkiinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce silahlı saldırı düzenlendi.

Silah sesleri üzerine olay yerine giden köylüler taranmış haldeki seçim aracının yaklaşık 20 metre ilerisinde sürücüyü ölü halde buldu. Köylülerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen güvenlik güçleri, bölgede önlem alırken saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 64
  • Erkan gezen 8 yıl önce Şikayet Et
    öldürülen kişi Hamdullah Öge Dir ne PKK ne hüdapar bunların işi değil bu adamın evi 2004 yılında yine taranmıştı bizim köylüydü bilip bilmeden konuşmayın çok işkence GÖRDÜ
    Cevapla
  • hasanzafergülten 8 yıl önce Şikayet Et
    oy için halkı tehdit ettilerse,halktan birileride gereken cevabı vermiş olabilir.nede olsa Kurtuluş Savaşı çocuklarıyız,yurt işgal edilince halkımız baş kaldırıp az mı düşman öldürdü.
    Cevapla
  • tarkan 8 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlar bu pkk'nın işi. seçim öncesi mazlum ayaklarına yatıyorlar. Bingölün Cumhurbaşkanını nasıl karşıladıklarını görünce yine kanlı oyunlar oynuyorlar. Allah bunları bildiği gibi yapsın.
    Cevapla
  • Necmettin 8 yıl önce Şikayet Et
    Meşru olmayan hiçbir şiddeti kabul etmiyorum. .Fakat unutulmamalıdır ki rüzgar eken fırtına biçer diye boşuna söylememişler.
    Cevapla
  • sami 8 yıl önce Şikayet Et
    pkk yapmıştır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!