İstanbul'da minibüsçü dehşeti: 7 yaralı

Kartal’da bir minibüs sürücüsü yol için tartıştığı iki kişinin üzerine yolcu dolu aracını sürerek dehşet saçtı.

İstanbul'da minibüsçü dehşeti: 7 yaralı
İstanbul'da minibüsçü dehşeti: 7 yaralı
GİRİŞ 04.06.2015 11:41 GÜNCELLEME 04.06.2015 14:56
Bu Habere 76 Yorum Yapılmış

Olay Kartal Üsküdar Caddesi üzerinde meydana geldi. İddialara göre seyir halindeki 34 M 2523 plakalı yolcu minibüsü başka özel bir araç sürücüsü ile yol verme konusunda tartıştı. Yol kenarında duran iki aracın sürücüsü kavga etmeye başladı. Darp edilen yolcu minibüs sürücüsü aracına binerek içerisindeki yolculara aldırmadan aracını kendini darp eden iki kişinin üzerine sürdü.

Kavga ettiği iki kişiye çarptıktan sonra kaldırıma çıkan minibüs bariyerlere çarparak durabildi. Bu sırada minibüste bulunan yolculardan 5’i yaralandı.

Dehşet saçan sürücü olay yerinden kaçtıktan bir süre sonra polise teslim oldu. Minibüste kazada yaralanan yolcular ile birlikte toplam yedi kişi çeşitli hastanelere sevk edildi.“İNSANLARIN ÜZERİNE SÜRDÜ” 

Görgü şahidi Ahmet Tekin “Yolcu minibüsünün sürücüsü diğer araçla tartışıyordu. Burada durup kavga ettiler. Daha sonra minibüs sürücüsü aracına binerek kaldırımdakileri ezdi” dedi.  

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 76
  • Fatih fındık 8 yıl önce Şikayet Et
    İlk olarak söylemeliyimki. İnsanların içi "kin ile dolu. Allah korusun. Haset edenlerden kincilerden.. Örnek 60yaşına gelmişlere src sınavsız.. 2004 den sonra ehliyet alanlar sınava tabi Bu ne lahana turşusu. Düşünülmesi gereken çok şeyler var. Kim duyacak sesimizi. Adim sanim belli arasinlar anlatım :(
    Cevapla
  • ışık52 8 yıl önce Şikayet Et
    Özel araç ticari araç sürücüsü farketmez, önce insan mısın kendine bir bakacaksın. Ssbrı ve hoşgörüyü bileceksin, küfür etmeyeceksin, yoksa başına gelenlere üzülürsün. Haksız yere saldırıya ve küfre maruz kalan kişi cinayet işlese yeridir. Suçun merkezine inmek gerek.
    Cevapla
  • yusuf 8 yıl önce Şikayet Et
    metro gibi taşıtlar artırılmalı.
    Cevapla
  • vdttas@gmail.com 8 yıl önce Şikayet Et
    ticari araç kullanan şahısların bir müddet sonra psikolojileri bozuluyor şahıslar muhakkak tedavi edilmeli !!!
    Cevapla
  • faruk 8 yıl önce Şikayet Et
    İnsanları toplu taşımaya teşvik ediyorlar ama malum. Ben ailemi toplu taşımaya bindirip, balık istifi bir de çile çektireceğime, en ucuz aracı edinip gerekirse biraz daha geç ulaşılmasını tercih ederim. 3 yıldır hiçbir toplu taşıma aracına binmiyoruz. Çünkü iş bulamayanlar en kolay işi şoförlük gördüklerinden eğitimsizlik ve sabırsızlık kaçınılmaz oluyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AB'nin derdi Doğu Akdeniz - Gazete manşetleri
Almanya'dan Türkiye açıklaması: Her zaman kolay olmayan bir ortak