Ceyhan belediyesinde toplu açılış töreni

Ceyhan Belediyesi tarafından yapılan taziye evleri ve yeni parkların açılışı törenle yapıldı.

Ceyhan belediyesinde toplu açılış töreni
Ceyhan belediyesinde toplu açılış töreni
GİRİŞ 04.06.2015 10:54 GÜNCELLEME 04.06.2015 10:54

Emek Mahallesi'nde düzenlenen törende konuşan Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, yapımı tamamlanan 3 adet taziye evinin ve 3 adet çocuk oyun parkının açılışını yaptıklarını belirtti.

Belediye bünyesine kazandırdıkları 8 farklı hizmet aracının da faaliyete geçtiğini belirten Öztürk, seçim meydanlarında söz verdikleri projeleri gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Öztürk, şöyle devam etti:

"Ceyhan'da vatandaşımızı acı gününde de yalnız bırakmayacağız. Acılar paylaştıkça azalır. Kış ve yaz aylarında cenazesi olan vatandaşım çadırlarda soğuk ve sıcaktan rahatsız olmaktaydı. Bu sorunu yapılan ve yapılacak taziye evleriyle çok şükür çözmüş olacağız. Bugün Emek, 6 Ocak ve Küçükkırım mahallelerinde yapımı tamamlanan taziye evini açmış bulunmaktayız ve 7 adet taziye evinin inşaatı devam etmekte. Klimalı ve görevlisi olan taziye evleri ücretsiz kullanabilecek."

Muradiye, Sanayi ve Emek mahallesinde tamamlanan 3 çocuk parkının hizmete açıldığını ve farklı mahallelerde 45 adet park yapılacağını belirten Öztürk, mahalle muhtarlarına taziye evlerinin anahtarlarını teslim etti.

Taziye evleri ve yeni parkların açılış kurdelesini Başkan Öztürk, AK Parti Adana Milletvekili Adayı Mehmet Can, Ticaret Odası Başkanı Şeref Can, AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Ulu, muhtarlar ve davetliler kesti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu