Sümeyye Erdoğan'dan anlamlı ziyaret

Sümeyye Erdoğan, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Özel Büyükşehir Özel Eğitim Okulu ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti.

GİRİŞ 05.06.2015 15:40 GÜNCELLEME 05.06.2015 17:30

Sümeyye Erdoğan, bir dizi ziyaret ve yardımcılığını yaptığı Kadın ve Demokrasi Derneği’nin (KADEM) Antalya Şubesi’nin açılışı için Antalya’ya geldi. Erdoğan ilk olarak, Döşemealtı ilçesindeki Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Özel Büyükşehir Özel Eğitim Okulu ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Erdoğan’a, Antalya Valisi Muammer Türker’in eşi Filiz Türker, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili adayı Lütfi Elvan’ın eşi Zeliha Elvan, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in eşi Ebru Türel eşlik etti.

ÖĞRENCİLERLE YAKINDAN İLGİLENDİ

Merkeze gelen Erdoğan’ı engelli öğrenciler çiçeklerle karşıladı. Okul müdürü Niyazi Arşın’dan merkez hakkında bilgiler alan Erdoğan, ardından özel öğrencilerin eğitim aldığı sınıfları ve atölyeleri gezdi. Öğrencilerle yakından ilgilenen Erdoğan’a, Ebru Türel tarafından Osmanlı tuğrasının bulunduğu tablo hediye edildi.

AYŞE'DEN ERDOĞAN'A KEÇEDEN ÇİÇEK

Öğrencilerin el becerilerini geliştirdiği bir atölyeye giren Erdoğan, masada Ayşe Özkan’ın ağladığını görünce karşısına oturdu. Sümeyye Erdoğan Ayşe’nin elini tutarak ona ilgi gösterdi ve gülümsemesini sağladı. Bunun üzerine Ayşe, Erdoğan’a keçeden yapılmış şakayık çiçeği ve çeşitli el emeği ürünler hediye etti.

Ziyaretin ardından açıklamada bulunan Sümeyye Erdoğan, daha önce de birkaç rehabilitasyon merkezini gezdiğini hatırlatarak, Antalya’daki merkez gibi daha kapsamlı ve farklı boyutlardan işi ele alan merkez görmediğini kaydetti.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'
Saldırıdan sonra Putin'den savaş açıklaması: Meşru hedef sayacağız!