Erzurum olaylarında 6 kişi gözaltına alındı

HDP'nin Erzurum mitingi öncesi ve sonrası çıkan olaylara ilişkin 6 kişi gözaltına alındı.

Erzurum olaylarında 6 kişi gözaltına alındı
Erzurum olaylarında 6 kişi gözaltına alındı
GİRİŞ 06.06.2015 12:02 GÜNCELLEME 06.06.2015 12:02

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, HDP'nin 4 Haziran'da kentte düzenlediği miting öncesi ve sonrası çıkan olaylarla ilgili bazı yayın organları ve sosyal paylaşım sitelerindeki görüntülerde ellerinde bıçak, sallama bulunan şahıslar olduğunun belirlendiği ifade edildi.

Polis ekiplerince yapılan çalışmalarda olayla ilgili Y.Ç, F.B, O.S, ve Ü.D'nin gözaltına alınarak, hakkında yasal işlem yapıldığı belirtildi.

Tortum yolu Honda Kavşağı'nda meydana gelen olayda, HDP'nin İstasyon Meydanı'ndaki mitinge katılacak kişileri getiren ve parti bayraklarının asılı bulunduğu minibüse, mitingi provoke etmek isteyen bir grup tarafından taş atmak suretiyle zarar verildiği vurgulanan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Grup içerisinde bulunan kişi ve kişiler tarafından araç içerisine yanıcı madde atmak suretiyle araç yakılmıştır. Araç sürücüsü A.T, aracın yandığı esnada yaralanmış, kaldırıldığı hastanede hayati tehlikesi devam etmektedir. Olayı gerçekleştiren şüpheli şahısların tespitine yönelik yapılan çalışmalar sonucu araç içerisine yanıcı madde atarak otonun yanmasına, maddi hasar görmesine ve araç sürücüsünün yanarak yaralanmasına neden olan T.T. ile araç sürücüsüne yumrukla vurarak darbettiği tespit edilen İ.K. gözaltına alınmıştır."

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türk profesör 'Dubai' gerçeğini açıkladı!
Dünyanın gözü bu görüşmede! Heniyye Türkiye'ye geliyor