Denizli'de sağanak yağmur hayatı olumsuz etkiledi

Denizli'de akşam saatlerinde aniden bastıran sağanak yağmur nedeniyle çok sayıda ev ve işyerinde su baskınları yaşandı.

Denizli'de sağanak yağmur hayatı olumsuz etkiledi
Denizli'de sağanak yağmur hayatı olumsuz etkiledi
GİRİŞ 08.06.2015 03:17 GÜNCELLEME 08.06.2015 03:17

Üçgen Çarşısı'nda 200'den fazla işyerini su bastı, vatandaşlar benzer sıkıntının sık sık yaşanması ve gerekli çalışmayı yapmadığı gerekçesiyle belediyeye tepki gösterdi.

Denizli'de etkisini artıran sağanak yağmur, hayatını olumsuz etkiledi. Yağmur nedeniyle rögarlar taştı, sokak ve caddeler sular altında kaldı. Yağmurdan etkilenen mahallelerdeki çok sayıda ev ile işyerini su bastı. Dokuzkavaklar Mahallesi'nde 2082 sokağın neredeyse tamamı sular altında kaldı. Evlerinde mahsur kalanlar, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Evlerinin bahçelerine dolan su nedeniyle çıkamayan çocukları itfaiye ekipleri kucaklarına alarak çıkarıp, ailelerine teslim etti. Bazı vatandaşlarda balkonlara kurulan merdivenle bulundukları yerden kurtarıldı. Her yağmurda aynı sıkıntıyı yaşadıklarını belirten vatandaşlar, belediyeye tepki gösterdi. 

Yaşananlar karşısında gözyaşlarına hakim olamayan 3 aylık hamile olan bir kadın ise "Ben 3 aylık hamileyim, şimdi nerede kalacağım, eşyalarım su altında kaldı" dedi. Üçgen Çarşısı'nda da zemin katta bulunan 200'den fazla işyerini su altında kaldı. İtfaiye ekipleri, su basan ev ve işyerlerinde hasar tespit ve su tahliye işlemlerini sürdürüyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hamas: Müzakerelerde esnek bir tutum sergiledik ancak İsrail süreci uzatıyor
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı