118 emniyet müdürü emekli edildi!

Emniyet Genel Müdürlüğü Yüksek Değerlendirme Kurulu kararıyla, 118 emniyet müdürü emekliliğe sevk edildi.

118 emniyet müdürü emekli edildi!
118 emniyet müdürü emekli edildi!
GİRİŞ 10.06.2015 12:46 GÜNCELLEME 10.06.2015 13:32
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Emniyet Genel Müdürlüğü Yüksek Değerlendirme Kurulu Toplantısı kararıyla 19 birinci sınıf, 49 ikinci sınıf, 27 üçüncü sınıf ve 23 dördüncü sınıf emniyet müdürü emekliliğe sevk edildi.


Emniyet Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, 6638 Sayılı Polis Vazife ve Salahiyet Kanunu, Jandarma Teşkilat, Görev ve Yetkileri Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanunun amir hükümleri gereğince, Emniyet Genel Müdürü başkanlığında 14 Mayıs 2015 ve 19 Mayıs 2015'te iki kez toplanan Emniyet Genel Müdürlüğü Yüksek Değerlendirme Kurulu tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda alınan kararlar İçişleri Bakanı tarafından onaylandı.

Kurul kararına göre, 19 birinci sınıf emniyet müdürü, 49 ikinci sınıf emniyet müdürü, 27 üçüncü sınıf emniyet müdürü ile 23 dördüncü sınıf emniyet müdürünün emekliye sevk edilmesi uygun görüldü.

İlgili personelin emeklilik durumunu, Personel Bilgi Sisteminden kendi kullanıcı adı ve şifresini girerek öğrenebileceği bildirildi.

YORUMLAR 13
  • yusuf 8 yıl önce Şikayet Et
    Geç kalinmiş maaşi devletten al hdp ye oy ver millete ihanet et artik bu milletin sirtindan parazit gibi geçinemeyeceksiniz
    Cevapla
  • HÜSEYN 8 yıl önce Şikayet Et
    Hiç acımayın.Eskiden kantarın topuzunu kaçırdığını düşündüğüm insanlara daha çok hak veriyorum bu temizlik az bile .Bunlar sayesinde Siirt polis lojmanlarında HDP'ye 167,AK Parti'ye 120 oy çıktı. Hdp Ankara'da 2011’de 28 bin olan oy sayısını 168 bine yükseltti ve siyasi geleneği boyunca ilk kez Ankara’dan milletvekili çıkardı
    Cevapla
  • Abdullah 8 yıl önce Şikayet Et
    Güzel haber .. Durmak yok devam..
    Cevapla
  • MEMLEKETİN HER TARAFI 8 yıl önce Şikayet Et
    geç bile kalındı (parelelci)hiçbir emniyet yetkilisi görevini yapmıyo yan gelip yatıyolar vatan hainleri ÜLKE ELDEN GİDİYO
    Cevapla
  • CLAMERG 8 yıl önce Şikayet Et
    hepsini temizleyin,,,bu münafıklar kendi keyifleri için yapmayacak şeyleri yok,,,
    Cevapla
  • TSA 8 yıl önce Şikayet Et
    İmam Gazali derki:"Bir kişiye münafık diyebilmen için 99 almetin o insanda olması gerekir,eger bunlardan bir tanesi yoksa diğer 98'i iptal edeceksin ,bu insan Müslümandır"der.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kalkınma Yolu Projesi ile Türkiye-Irak ticaretinde 20 milyar dolar hedefi
Avrupa'da kim ne kadar kazandı? İşte rakamlar