Büyükşehir Futbol Akademisi'nde kayıtlar devam ediyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Futbol Akademisi'nde yeni dönem kayıtları devam ediyor.

Büyükşehir Futbol Akademisi'nde kayıtlar devam ediyor
Büyükşehir Futbol Akademisi'nde kayıtlar devam ediyor
GİRİŞ 11.06.2015 15:01 GÜNCELLEME 11.06.2015 15:01

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, yıllardır alt yapıda yüzlerce futbolcu adayına eğitim veren futbol akademisi, bu sezon bir yeniliğe imza atarak bünyesinde kızlar kategorisinde de futbol eğitimi verecek.

Yeni sezonda ilk kez kız öğrenciler için grup oluşturan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Futbol Akademisi, futbolcu adayı kızların kayıtlarını da alıyor. 6-15 yaş arasında kız ve erkeklerden oluşan 25 kişilik gruplarla Milli Eğitim Müdürlüğü okullarının açık olduğu dönemlerde hafta sonları 08.00-13.00 saatleri arasında antrenmanlar yapılıyor.

Okulların yaz tatiline girdiği dönemlerde pazartesi, salı, çarşamba, perşembe ve cuma günleri 08.00-13.00 saatleri arasında hem kayıt alınıyor hem de eğitimler veriliyor.

Binevler Hasan Doğan Tesisleri’nde deneyimli antrenörler nezaretinde eğitimlerin verildiği futbol akademisinde şu ana kadar ortalama 300 öğrenci kayıt yaptırdı. Genç futbolcu adaylarının Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Futbol Akademisi’ne kayıt yaptırmaları için 336 27 08 nolu telefondan bilgi almaları veya bizzat Fidanlık Mahallesi 14 Nolu Cadde Hasan Doğan Spor Tesisleri'ne gitmeleri gerekiyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak
DEM Parti'den skandal Türk bayrağı kararı!