Kanlı pusu! Cezaevi Müdürü öldürüldü

Kandıra F Tipi Cezaevi Müdürü İsmet Aktürk otomobilinde kurşunlanarak öldürüldü.

GİRİŞ 16.06.2015 10:38 GÜNCELLEME 16.06.2015 11:10
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Kocaeli'de daha çok çete suçlularının kaldığı Kandıra F Tipi Cezaevi'nin Müdürü İsmet Aktürk bu sabah saatlerinde otomobilinde, yanından geçen bir başka araçtan kurşun yağmuruna tutuldu. Ağır yaralanan Aktürk hastanede hayatını kaybetti. Koceli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Küçük, yaptığı açıklamada ''terör saldırısı olduğunu değerlendiriyoruz" dedi.

TRAFİK IŞIKLARINDA OTOMOBİLE KURŞUN YAĞDI

Olay, İzmit’in Yeşilova Semti’nde trafik ışıklarında meydana geldi. Daha çok çete suçlularının kaldığı F Tipi Cezaevi’nin Müdürü İsmet Aktürk’ün içinde bulunduğu 06 BP 4679 plakalı aracın yanına yaklaşan 34 KGZ 76 plakalı otomobilden peş peşe ateş açıldı. Kurşunlardan 3’ü İsmet Aktürk’ün vücuduna isabet etti.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Ağır yaralanan İsmet Aktürk’ü, aracın şoförü hemen Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne götürdü. Burada ameliyata alınan İsmet Aktürk doktorların tüm çabasına karşın yaşamını yitirdi.

EMNİYET ALARMA GEÇTİ

İsmet Aktürk’e ateş açanların yakalanması için tüm ekipler seferber edildi.

BAŞSAVCI KÜÇÜK: TERÖR ŞÜPHESİ VAR

Koceli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Küçük olay ile ilgili yaptığı açıklamada "terör saldırısı olduğunu değerlendiriyoruz" dedi. Başsavcı Küçük, İsmet Aktürk'ün daha önce görev yaptığı Osmaniye T Tipi Cezaevi'ndeki görevi nedeni ile bir sorun yaşadığını söyledi. Başsavcı Küçük konu ile ilgili bir takım bilgileri de elde ettiklerini kaydetti.

KANDIRA'DAKİ TUTUKLULAR TEK KİŞİLİK ODALARDA KALIYOR

İzmit-Kandıra Karayolu'nun 20. kilometresindeki Kandıra F Tipi Cezaevi, 1 ve 2'nolu olmak üzere yan yana iki cezaevinden oluşan bir kompleks. Burada kalanlar çoğunlukla tek kişilik odalarda tutuluyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 8
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    eee ceteler sokakta boyle silahlı geziyorlar mı
    Cevapla
  • Nazım Zengin 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu mahkumları demek ki yarım kişilik, hatta çeyrek kişilik odalara koymak lazım ki bu olay bir daha yaşanmasın...
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    ben bunu hiçbir şekilde içime sindiremiyorum!!! muhtemel senaryoyu söyleyeyim: hapishanedeki çete lideri yasal olmayan bir şey istemiştir( telefonla konuşma, uyuşturucu kullanma, yasak bir şeyi hapishaneye sokma gibi) cezaevi müdürü de izin vermeyince lanet çete lideri zavallı müdürü kiralık lanet arkadaşlarına öldürtmüştür! devlet bu eli kanlı vahşileri en ağır şekilde cezalandırmalı!
    Cevapla
  • Ali ŞANOĞLU 8 yıl önce Şikayet Et
    Kıymetli kardeşim sen şehit oldun. Allah eşine ve çocuklarına sabırlık versin. Artık yetimlerin Adalet Bakanlığına emanet. İsmet bey kardeşim sen teşkilatın prensi, gerçek bir beyefendisiydin.Temiz bir ülke, temiz bir toplum adına şehit oldun. Ne mutlu sana. Vatan sağ olsun.Kabrin cennet olsun. Rabbım seni sevenlere sabırlılar versin. Canına kıyanlar unutmasın bir İsmet gider bin İsmet gelir. Hiç bir sorun ölümle çözülemez.
    Cevapla
  • Türk 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah günahlarını bağışlar inşallah, rahmet eyler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye müjdeleri peş peşe açıklarken skandal petrol bildirisi! Rahatsız oldular
Smart büyüdü! Yeni modeli sosyal medyayı salladı! Tasarımcısı Türk çıktı