Boğulmak üzere olanları kurtardı kendisi boğuldu

Kocaeli'nin Kandıra İlçesi'nin Kumcağız sahilinde Karadeniz'e giren 4 genç, akıntıya kapılıp açığa sürüklendi.

Boğulmak üzere olanları kurtardı kendisi boğuldu
Boğulmak üzere olanları kurtardı kendisi boğuldu
GİRİŞ 18.06.2015 21:55 GÜNCELLEME 18.06.2015 21:55
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Boğulma tehlikesi geçirenleri gören 19 yaşındaki Abdülkadir Arslan denize atlayarak gençleri boğulmaktan kurtardı. Ancak kurtarma sırasında gücü tükenen Arslan azgın dalgalara yenik düşerek boğuldu.

Dün Kumcağız sahilinde serinlemek için denize giren 4 genç, azgın dalgalara yenik düşerek akıntıyla birlikte açığa süreklendi. Sahilde amcasına ait bir kafeteryada çalışan Abdülkadir Arslan boğulma tehlikesi geçiren gençleri görünce, hemen denize atladı. Abdülkadir Arslan yardım eden bir kaç gençle birlikte boğulma tehlikesi geçirenleri kıyıya çıkartmayı başardı. 

Bu sırada yorulan Abdülkadir Arslan azgın dalgaların bu kez hedefi kendisi oldu. Biranda gözden kaybolan genci bulmak için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri ve AKUT ekipleri seferber oldu. Ancak 3.5 saat süren arama çalışmalarının sonunda Abdülkadir Arslan'ın cesedi denize girdiği yerden çıkarıldı.

AKUT gönüllüsü Atilla Narlıoğlu yaşamını yitiren Abdülkadir Arslan'ın boğulanları kurtarmak için denize atladığını söyleyerek, "Denizden bağrışma sesleri gelince bir kişi yardım etmek için hemen denize atladı. Ardından biz de denize atladık. Kurtarma çalışmaları yapıldıktan sonra bir kişinin kayıp olduğu söylendi. Boğulma tehlikesi yaşayanları kurtarmaya çalışan kişinin boğulduğu anlaşılınca üzüntümüz daha da arttı. Cesedi yaklaşık 3.5 saat sonra kıyıya vurdu" dedi.

Talihsiz gencin cesedi Kandıra Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 10
  • vatandaş 8 yıl önce Şikayet Et
    Ailesinin başı sağolsun. Mekanı cennet olsun.
    Cevapla
  • yakup 8 yıl önce Şikayet Et
    ailesine ve yakınlarının başı sagolsun. Allahdan rahmet diliyorum.
    Cevapla
  • fatih 8 yıl önce Şikayet Et
    Peygamber Efendimiz (asm) bir hadisinde bu iki şehitliğin 7 türünden bahseder. Bunlar : 1- Allah yolunda öldürülen şehiddir. 2- Vebadan ölen şehiddir. 3- Suda boğulan şehiddir. 4- Akciğer hastalıklarından ölen şehiddir. 5- Yıkık altında kalıp ölen şehiddir. 6- Hamileyken ölen kadın şehiddir. 7- Doğum nedeniyle ölen kadın şehiddir.” ARKADAŞIMIZA Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
  • Yörük KURT 8 yıl önce Şikayet Et
    Mekânı cennet olsun.
    Cevapla
  • Hakkı 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Putin Türkiye'ye geliyor
Muhalefet medyasından Merkez Bankası'na operasyon girişimi!