Günün en iğrenç haberi! 22 kişi gözaltında

Denizli'de 16 yaşındaki E.S'ye cinsel istismarda bulundukları öne sürülen 22 şüpheli gözaltına alındı.

Günün en iğrenç haberi! 22 kişi gözaltında
Günün en iğrenç haberi! 22 kişi gözaltında
GİRİŞ 19.06.2015 21:44 GÜNCELLEME 19.06.2015 21:44
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Denizli'nin Pamukkale İlçesi'nde, 16 yaşındaki E.S. ile para karşılığı cinsel ilişkiye girdiği iddiasıyla çevre kentlerden ve farklı meslek gruplarından 22 şüpheli jandarma tarafından gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından şüpheliler adliyeye sevk edildi. 

Karahayıt Mahallesi'ndeki bir pansiyonda kalan 16 yaşındaki E.S., bir hafta önce jandarmaya giderek erkeklerle 100 lira karşılığında çeşitli otellerde ve pansiyonda ilişkiye girmeye zorlandığını söyledi. İhbar üzerine harekete geçen jandarma E.S. ile cinsel ilişkiye girdiği ileri sürülen başta Denizli olmak üzere Burdur, Aydın, Afyonkarahisar ve Manisa'da dün 22 şüpheliyi gözaltına aldı. E.S.'yi pazarladığı öne sürülen Ç.Ç.'nin kısa bir süre önce tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi. Olayla ilgili 3 şüphelinin daha arandığı kaydedildi. 

Jandarmadaki işlemlerinin ardından şüpheliler, adliyeye sevk edildi. Devlet korumasına alınan E.S.'nin psikolojik tedavisine başlandığı öğrenildi. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 4
  • Trabzon_Spor (Bir Kızz) 8 yıl önce Şikayet Et
    Hakikaten en iğrenç habermiş
    Cevapla
  • demir ersoy 8 yıl önce Şikayet Et
    zinayı suç olmaktan çıkarırsan olacaüı bu daha neler oluyor hergün ülkede ahlak namus kuralları yozlaştı
    Cevapla
  • Saçma bir yorum 8 yıl önce Şikayet Et
    Kendi kendine yalan uydurma "demir ersoy" Zina suç olmaktan çıktıysa, Soruşturmayı jandarma polis, kafasına göre mi yapıyor.
    Cevapla
  • Tanzer 8 yıl önce Şikayet Et
    Oralarda yaşamı biri olarak söylüyorum bu tür vakalar çok yaygın.Özellikle pamukkale üzerindeki barlarda.Ah o barlar.Gerisini söylemeyeyim siz anladınız.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!
Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı