Köye inen kurt dehşet saçtı!

Çorum'un Mecitözü da köye inen kurt, sabah namazına giden köylülere saldırdı.

GİRİŞ 20.06.2015 16:19 GÜNCELLEME 20.06.2015 16:21
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Köyün imamı cami hoparlöründen, kimsenin dışarı çıkmaması için uyarıda bulundu. İki kişiye saldırıp yaralayan kurt, köylüler tarafından tüfekle vurulup öldürüldü.

Olay Çorum'un Mecitözü İlçesi Bayındır Köyü'nde meydana geldi. Sabah namazı için camiye giden köylülere kurt saldırdı. 70 yaşındaki Mehmet Karasu ile 65 yaşındaki Ali Yaşar, kurt saldırısı sonucu vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı.  Diğer köylülerin taş atması ile kurt gözden kayboldu. Saldırılar üzerine cami hoparlöründen imamı tarafından anons yapılarak vatandaşların evlerinden dışarı çıkmaması istendi. Son olarak yavru bir köpeği boğan kurdun köyden çıkmaması üzerine köylüler tüfeklerini alıp kurdu aramaya başladı.

Yaralanan 2 kişi ise yakınları tarafından Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Bir süre sonra kurt camiye yakın bölgede kıstırılarak tüfekle vurulup öldürüldü. Köylü rahat bir nefes alırken, bu kez de yine camiden kurdun öldürüldüğüne dair ikinci bir anons yapıldı.

Kurt saldırısına uğrayan Ali Yaşar, ayakta yapılan tedaisinin ardından köye döndü. Ali Yaşar, sabah ezanı okunduktan sonra evden çıktığını ve bu sırada kendisine kurt saldırdığını belirterek, "Bacağımdan ve kolumdan ısırdı. Arkadaşlarımızın taş atması sonucu kaçtı. Ölümden döndüm" dedi. Köylülerin öldürdüğü kurt, incelenmek üzere Tarım Müdürlüğü ekiplerince teslim alındı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 4
  • vet. hek 8 yıl önce Şikayet Et
    Kuduz kurt ve kopekler saldırganlaşir suursuz bi sekilde hareket eder bu yuzden koye girmistr
    Cevapla
  • Mizan 8 yıl önce Şikayet Et
    Kuduzsa köyün işi zor.
    Cevapla
  • ... 8 yıl önce Şikayet Et
    vurdular diye ceza verilir şimdi köylülere böyle bir ülkede yaşıyoruz
    Cevapla
  • gökhan 8 yıl önce Şikayet Et
    o hayvan yüzde yüz kuduzdur hiç bir kurt bu mevsimde köye şehre inmez
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Meral Akşener AVM gezisinde görüntülendi
Fitch Ratings'den Türkiye açıklaması: 'Atılması gereken adımlar var'