SGK'dan o haberlere yalanlama

SGK, bir personelinin 2013'te dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği ve SGK tarafından korunduğu iddiasını yalanladı.

SGK'dan o haberlere yalanlama
SGK'dan o haberlere yalanlama
GİRİŞ 23.06.2015 18:09 GÜNCELLEME 23.06.2015 18:09
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

SGK'dan yapılan yazılı açıklamada, bazı basın yayın organlarında yer verilen, 2013'de Konya Kulu Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü görevi yürüten H.Ç.'nin Kurumsal internet sistemi üzerinden gönderdiği e-postayla dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği ve SGK Başkanıyla Yönetim Kurulu üyeleri tarafından korunarak Ankara'ya atandığına ilişkin haberleri yalanladı.

Açıklamada şu, ifadelere yer verildi:

"Haber gerçeği yansıtmamakta olup, adı geçen kişinin fiil ve eylemleri hakkında soruşturma yapılmış, soruşturma raporuna istinaden ve Başkanlık Makamının Oluru ile kişi Kulu Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü görevinden alınarak, Eskişehir Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Şef kadrosuna atanmıştır. Ayrıca Merkez Disiplin Kurulunun kararıyla kişi, Aylıktan Kesme Cezası ile tecziye edilmiştir. Mezkur şahıs eş durumundan aile birliğinin sağlanmasını talep etmesi üzerine, Ankara Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Şef kadrosuna naklen atanmıştır. Eş durumu tayinlerinin nasıl yapılacağı ilgili mevzuatta belirtilmiş olup, Kurum Başkanının veya Yönetim Kurulunun inisiyatif kullanması söz konusu değildir."

YORUMLAR 2
  • Haybora 8 yıl önce Şikayet Et
    Millet 3 yil bekliyo es durumunu. Paraleldir olsun. Alistik zaten. Sgkda gecilmiyo.
    Cevapla
  • hay bora... 8 yıl önce Şikayet Et
    hay ağzına sağlık...sen bu kurumu tanıyorsun, en tepeden en... eller alışverişte görsün kabilinden bir iki sonuçsuz, göstermelik icraat ki icraat diye yapıla gelenler de geri tepmeleriyle meşhur.. sonrası malum...arada ezilenler o malum yapının adamlarıyla ters düşenler. dahası mı ? burası yetmez. bir de ne üstümüze vazife... anlayan anlar...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ebu Ubeyde: “Düşman Gazze'nin kumlarına saplanmış durumda”
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi!